
Parsa-pekonipannu
Kunnon pekoni 150 g30min (josta aktiivista 20min)
3
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 500 g parsaa
- 1 dl pankojauhoja
- 1 dl juustoraastetta
- 2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
- 0.3 tl rouhittua mustapippuria
Ohje
-
Napsauta parsojen puumainen kanta pois. Leikkaa pekonit pituussuunnassa puoliksi ja kääri parsojen ympärille. Paista pannulla rapeiksi.
-
Sekoita loput raaka-aineet keskenään ja ripottele parsojen päälle.
-
Paahda pekoni-parsapannua 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja rapeutunut. Jos käyttämäsi paistinpannu ei ole uuninkestävä, voit siirtää parsat myös uunivuokaan ennen paahtamista.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 742 kJ / 178 kcal | 1484 kJ / 356 kcal |
Rasva | 10.6 g | 21.3 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.1 g | 8.2 g |
Hiilihydraatit | 8.4 g | 16.8 g |
- josta sokereita | 2.2 g | 4.5 g |
Proteiini | 10 g | 20 g |
Ravintokuitu | 3 g | 6 g |
Suola | 0.8 g | 1.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Heippa. Noi parsa-pekonikääryleet on taatusti hyviä ja niitä ainakin on ehdottomasti kokeiltava tänä keväänä. Kiitos ohjeesta ja hauskaa vappua.
Yäk parsa on parsaa pekoni pilaa sen rasvaa ja suolaa
Hei. Olen tehnyt parsa-pekonipannua jo monta kertaa ja aina se maistuu yhtä hyvältä. Tulen tekemään vielä monta kertaa. NAM