Siirry sisältöön
Parsa-pekonipannu

Parsa-pekonipannu

Kunnon pekoni 150 g

3

20min työaika | 30min kokonaisaika

Helppo

Houkutteleva ja herkullinen, Snellman Kunnon pekonilla kuorrutetut parsat tarjoavat mutkattoman makumatkan Suomen parhaan pekonin parissa. Nauti rapeasta pekonista, täyteläisestä juustosta ja tuoreesta tankoparsata tässä vaivattomassa herkkureseptissä.

Ainekset

  • 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
  • 500 g parsaa
  • 1 dl pankojauhoja
  • 1 dl juustoraastetta
  • 2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
  • 0.3 tl rouhittua mustapippuria

Ohje

Napsauta parsojen puumainen kanta pois. Leikkaa pekonit pituussuunnassa puoliksi ja kääri parsojen ympärille. Paista pannulla rapeiksi.

Sekoita loput raaka-aineet keskenään ja ripottele parsojen päälle.

Paahda pekoni-parsapannua 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja rapeutunut. Jos käyttämäsi paistinpannu ei ole uuninkestävä, voit siirtää parsat myös uunivuokaan ennen paahtamista.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 200 g
Energia 742 kJ / 178 kcal 1484 kJ / 356 kcal
Rasva 10.6 g 21.3 g
- josta tyydyttynyttä 4.1 g 8.2 g
Hiilihydraatit 8.4 g 16.8 g
- josta sokereita 2.2 g 4.5 g
Proteiini 10 g 20 g
Ravintokuitu 3 g 6 g
Suola 0.7 g 1.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kevät Pikkusuolaiset Satokausiresepti

Kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle