Siirry sisältöön
Pastasalaatti

Pastasalaatti

4

20min työaika + 20min kokonaisaika

Helppo

Tämä ruokaisa pastasalaatti kermaviilillä, fetalla ja granaattiomenan siemenillä on kiva ja tavallisiin lisukkeisiin vaihtelua tuova kaveri lihalle. Tämän salaatin myötä lämpimän lihan kylkeen saan hieman raikasta viileyttä. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu pastasalaatin resepti, ole hyvä!

Ainekset

Pastasalaatti
  • 2 dl mini farfalle pastaa
  • 1 kpl punasipulia
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl kurkkua
  • 0.5 dl silputtua tuoretta persiljaa
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria jauhettu
  • 2 dl fetajuustoa kuutioina
  • 0.5 g granaattiomenan siemeniä
  • 1 kpl kermaviiliä

Ohje

Keitä pasta ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.

Kuori ja pilko sipulit. Kuullota sipuli pannulla. Pilko kurkku ja fetajuusto kuutioiksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään, lisää granaattiomenan siemenet viimeiseksi.

Vinkki!

Katso myös reseptit salami-mozzarella pastasalaattiin ja pestosta ja oliiveista makua saavaan pastasalaattiin.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 300 g
Energia 486 kJ / 116 kcal 1459 kJ / 348 kcal
Rasva 4.8 g 14.3 g
- josta tyydyttynyttä 3 g 8.9 g
Hiilihydraatit 12.5 g 37.6 g
- josta sokereita 1.4 g 4.2 g
Proteiini 5 g 14 g
Ravintokuitu 1.2 g 3.7 g
Suola 0.8 g 2.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle