Pekoni uunissa

Pekoni uunissa

Pekoni uunissa? Kyllä vain, pekonin voi paistaa pannun sijaan kätevästi myös uunissa! Mutta onko jotain erityistä hyötyä valmistaa pekoni uunissa? Ainakin keittiössä on vähemmän käryä, kun pekoni paistuu pannun sijaan uunissa. Liedelle ja paistajan päälle räiskyvästä rasvasta ei myöskään ole huolta uunipekonin kohdalla. Lisäksi toiset ovat sitä mieltä, että pekonin paistaminen uunissa on helpompi tapa saada pekonista erityisen rapeaa.

Pekonin valmistus uunissa onnistuu näillä ohjeilla, kokeile heti!

15 min

Ainekset

  • 1 pkt pekonia

Pekoni uunissa — Ohje

  1. Erottele pekoniviipaleet toisistaan ja levitä ne uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Paista pekoneita uunissa 220 °C noin 7-9 minuuttia.
  3. Kun pekoni on paistunut uunissa sopivan rapeaksi, asettele viipaleet hetkeksi lautaselle asetellun talouspaperin päälle. Näin saat ylimääräisen rasvan helposti pois pekoniviipaleista.
Ruokaa Kunnon pekonista

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit