Siirry sisältöön
Pekoniin käärityt peruna-makkarapiilot

Pekoniin käärityt peruna-makkarapiilot

Kunnon pekoni 150 g

6

45min kokonaisaika

Helppo

Ainekset

Pekoniin käärityt peruna-makkarapiilot

Ohje

Keitä perunat kypsiksi ja anna jäähtyä.

Paina omenapora keitettyjen perunoiden keskelle ja irrota keskiosa niin, että voit nähdä syntyneestä reiästä läpi.

Kääri perunat pekoniin.

Halkaise makkarat puoliksi ja leikkaa puolikkaat edelleen pituussuunnassa kahteen osaan. Työnnä syntyneet palat makkaroiden sisään. Leikkaa saksilla makkaroiden näkyviin jääviin osiin hapsut.

Paista grillissä tai uunissa, kunnes pekoni on rapeaa ja perunat sekä makkarat ovat kuumia. Sipaise lopuksi pintaan hieman makeaa chilikastike

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 125 g
Energia 833 kJ / 200 kcal 1041 kJ / 250 kcal
Rasva 12.9 g 16.2 g
- josta tyydyttynyttä 4.6 g 5.8 g
Hiilihydraatit 11.8 g 14.8 g
- josta sokereita 2.2 g 2.7 g
Proteiini 8 g 10 g
Ravintokuitu 0.6 g 0.8 g
Suola 1.2 g 1.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle