 
        
              Pekoniin käärityt peruna-makkarapiilot
Kunnon pekoni 150 g45min
6
Helppo
Ainekset
Pekoniin käärityt peruna-makkarapiilot
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 8 kpl perunaa
- 200 g Snellman Iivari sileä grillimakkara 400 g
- 2 rkl sweet chili kastiketta
Ohje
- 
Keitä perunat kypsiksi ja anna jäähtyä. 
- 
Paina omenapora keitettyjen perunoiden keskelle ja irrota keskiosa niin, että voit nähdä syntyneestä reiästä läpi. 
- 
Kääri perunat pekoniin. 
- 
Halkaise makkarat puoliksi ja leikkaa puolikkaat edelleen pituussuunnassa kahteen osaan. Työnnä syntyneet palat makkaroiden sisään. Leikkaa saksilla makkaroiden näkyviin jääviin osiin hapsut. 
- 
Paista grillissä tai uunissa, kunnes pekoni on rapeaa ja perunat sekä makkarat ovat kuumia. Sipaise lopuksi pintaan hieman makeaa chilikastike 
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 125 g | |
|---|---|---|
| Energia | 833 kJ / 200 kcal | 1041 kJ / 250 kcal | 
| Rasva | 12.9 g | 16.2 g | 
| - josta tyydyttynyttä | 4.6 g | 5.8 g | 
| Hiilihydraatit | 11.8 g | 14.8 g | 
| - josta sokereita | 2.2 g | 2.7 g | 
| Proteiini | 8 g | 10 g | 
| Ravintokuitu | 0.6 g | 0.8 g | 
| Suola | 1.2 g | 1.5 g | 
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
 
           
           
          