Pekoniin käärityt peruna-makkarapiilot
45min
6
Helppo
Ainekset
Pekoniin käärityt peruna-makkarapiilot
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 8 kpl perunaa
- 200 g Snellman Iivari sileä grillimakkara 400 g
- 2 rkl sweet chili kastiketta
Ohje
Keitä perunat kypsiksi ja anna jäähtyä.
Paina omenapora keitettyjen perunoiden keskelle ja irrota keskiosa niin, että voit nähdä syntyneestä reiästä läpi.
Kääri perunat pekoniin.
Halkaise makkarat puoliksi ja leikkaa puolikkaat edelleen pituussuunnassa kahteen osaan. Työnnä syntyneet palat makkaroiden sisään. Leikkaa saksilla makkaroiden näkyviin jääviin osiin hapsut.
Paista grillissä tai uunissa, kunnes pekoni on rapeaa ja perunat sekä makkarat ovat kuumia. Sipaise lopuksi pintaan hieman makeaa chilikastike
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 125 g | |
---|---|---|
Energia | 833 kJ / 200 kcal | 1041 kJ / 250 kcal |
Rasva | 12.9 g | 16.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.6 g | 5.8 g |
Hiilihydraatit | 11.8 g | 14.8 g |
- josta sokereita | 2.2 g | 2.7 g |
Proteiini | 8 g | 10 g |
Ravintokuitu | 0.6 g | 0.8 g |
Suola | 1.2 g | 1.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.