Pekoniin käärityt peruna-makkarapiilot

Pekoniin kääritty peruna
8 45 minuuttia

Ainekset

  • 150 g pekonia
  • 8 kpl kiinteää kookosta perunaa
  • 2 kpl Snellman Iivari -makkaraa
  • 2-3 rkl makeaa chilikastiketta

Pekoniin käärityt peruna-makkarapiilot — Ohje

  1. Keitä perunat kypsiksi ja anna jäähtyä.
  2. Paina omenapora keitettyjen perunoiden keskelle ja irrota keskiosa niin, että voit nähdä syntyneestä reiästä läpi.
  3. Kääri perunat pekoniin.
  4. Halkaise makkarat puoliksi ja leikkaa puolikkaat edelleen pituussuunnassa kahteen osaan. Työnnä syntyneet palat makkaroiden sisään. Leikkaa saksilla makkaroiden näkyviin jääviin osiin hapsut.
  5. Paista grillissä tai uunissa, kunnes pekoni on rapeaa ja perunat sekä makkarat ovat kuumia. Sipaise lopuksi pintaan hieman makeaa chilikastiketta.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä