Siirry sisältöön
Pikkusuolaista Kinkkukupit

Pikkusuolaista Kinkkukupit

Superior savukinkku 180 g

40min (josta aktiivista 10min)

4

Helppo

Tässäpä pikkusuolaista vaikkapa aamiaispöytään tai illanistujaisiin. Nämä kinkkukupit ovat hieman muunneltu versio suuren suosion saaneista Pekoni-munakupeista, jossa korvasimme pekonin Superior savukinkulla. Superior-kinkku viipaloidaan aina kokonaisista paisteista ja poikkeuksellisen pitkä kypsennys- ja lepuutusaika tekee siitä erityisen mehevää ja mureaa. Niinpä Superior-kinkut ovat oivaa pikkusuolaista myös vaikkapa sellaisenaan! Voit piristää tätä pikkusuolaista makusi mukaan lisäämällä esimerkiksi sinihomejuustoa tai mieliyrttejäsi.

Ainekset

Pikkusuolaista: Kinkkukupit

Ohje

Aseta kinkkuviipaleet pieniin uunin kestäviin annoskuppeihin tai esimerkiksi muffinssipellin koloihin.

Käytä kaksi viipaletta aina kutakin kuppia kohden.

Valuta kananmunat kikkkuviipaleiden muodostamiin kuppeihin ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Kypsennä uunissa 180 °C 20–30 minuuttia, kunnes valkuainen on hyytynyt. Tarkkaile myös, etteivät kinkkuviipaleet pääse palamaan.

Silppua päälle lehtipersiljaa päälle ja tarjoile.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 90 g
Energia 527 kJ / 126 kcal 475 kJ / 113 kcal
Rasva 6.9 g 6.2 g
- josta tyydyttynyttä 2 g 1.8 g
Hiilihydraatit 0.4 g 0.4 g
- josta sokereita 0.2 g 0.2 g
Proteiini 16 g 15 g
Ravintokuitu 0.2 g 0.2 g
Suola 1.2 g 1.1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle