Pippuripihvi

Pippuripihvi

Pippuripihvi on yksi suomalaisen keittiön kestosuosikeista. Tämä kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullinen pippuripihvi valmistuu Snellmanin Kunnon rotukarjan paistijauhelihasta, joka on mehukasta ja sisältää tavallista naudan jauhelihaa vähemmän sidekudosta. Paras pippuripihvi valmistuu tietenkin tuoreesta lihasta ja siksi Kunnon rotukarjan paistijauhelihan valmistuksessa käytetään vain pakastamaton lihaa, jolloin raaka-aine säilyttää sekä makunsa että rakenteensa parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoile pippuripihvi haluamasi lisukkeen kera.

2

Ainekset

  • 400 g Kunnon rotukarjan paistijauheliha
  • 6 tl erilaisia pippureita karkeaksi murskattuna
  • 1 rkl öljyä
  • 0.25 dl soijakastiketta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rosmariinin vartta
Kunnon rotukarjan paistijauheliha

Pippuripihvi — Ohje

  1. Muotoile jauheliha pihveiksi (2–4 kpl). Murskaa pippurit karkeaksi ja painele murska pihveihin. Anna pihvien olla huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Kuumenna öljy pannussa ja paista pippuripihvi molemmilta puolilta, noin 2–3 minuuttia per puoli, paistoaika riippuu pihvin paksuudesta.
  2. Valuta soijakastike ja kerma pihvien päälle pannuun. Keitä kunnes kerma on sakeutunut kastikkeeksi.
  3. Tarjoa pippuripihvi erimerkiksi (karamellisoitujen) porkkanoiden ja ruusukaalien kera.
Snellman_jauheliha_landingpage_banner

“Yhdistimme hyvän tuotteen ja hyvän pakkauksen. Kunnon jauhelihan uusi pakkaus on Suomen ekologisin jauhelihapakkaus ja samalla tuotekin parani käyttöominaisuuksiltaan.”

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä