Pippuripihvi jauhelihasta

Pippuripihvi jauhelihasta

Pippuripihvi on yksi suomalaisen keittiön kestosuosikeista. Tyypillisimmin pihvi paistetaan naudan sisäfileestä (katso ohje täältä) mutta tällä reseptillä valmistuu myös erinomaisen herkullinen pippuripihvi jauhelihasta.

Paras pippuripihvi valmistuu tietenkin tuoreesta lihasta ja siksi Snellmanin Kunnon paistijauhelihan valmistuksessa käytetään vain pakastamaton lihaa, jolloin raaka-aine säilyttää sekä makunsa että rakenteensa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoile pippuripihvi haluamasi lisukkeen kera.

2 20 min

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauhelihaa
  • 6 tl erilaisia pippureita karkeaksi murskattuna
  • 1 rkl öljyä
  • 0.25 dl soijakastiketta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rosmariinin vartta

Pippuripihvi jauhelihasta — Ohje

  1. Muotoile jauheliha pihveiksi (2–4 kpl). Murskaa pippurit karkeaksi ja painele murska pihveihin. Anna pihvien olla huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Kuumenna öljy pannussa ja paista pippuripihvi molemmilta puolilta, noin 2–3 minuuttia per puoli, paistoaika riippuu pihvin paksuudesta.
  2. Valuta soijakastike ja kerma pihvien päälle pannuun. Keitä kunnes kerma on sakeutunut kastikkeeksi.
  3. Tarjoa pippuripihvi erimerkiksi (karamellisoitujen) porkkanoiden ja ruusukaalien kera.
Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit