Pippuripihvi

Pippuripihvi

Pippuripihvi on yksi suomalaisen keittiön kestosuosikeista. Tämä kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullinen pippuripihvi valmistuu Snellmanin paistijauhelihasta. Paras pippuripihvi valmistuu tietenkin tuoreesta lihasta ja siksi Kunnon paistijauhelihan valmistuksessa käytetään vain pakastamaton lihaa, jolloin raaka-aine säilyttää sekä makunsa että rakenteensa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoile pippuripihvi haluamasi lisukkeen kera.

2

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauhelihaa
  • 6 tl erilaisia pippureita karkeaksi murskattuna
  • 1 rkl öljyä
  • 0.25 dl soijakastiketta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rosmariinin vartta

Pippuripihvi — Ohje

  1. Muotoile jauheliha pihveiksi (2–4 kpl). Murskaa pippurit karkeaksi ja painele murska pihveihin. Anna pihvien olla huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Kuumenna öljy pannussa ja paista pippuripihvi molemmilta puolilta, noin 2–3 minuuttia per puoli, paistoaika riippuu pihvin paksuudesta.
  2. Valuta soijakastike ja kerma pihvien päälle pannuun. Keitä kunnes kerma on sakeutunut kastikkeeksi.
  3. Tarjoa pippuripihvi erimerkiksi (karamellisoitujen) porkkanoiden ja ruusukaalien kera.
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit