Pippuripihvi jauhelihasta

Pippuripihvi jauhelihasta

Pippuripihvi on yksi suomalaisen keittiön kestosuosikeista. Tyypillisimmin pihvi paistetaan naudan sisäfileestä (katso ohje täältä) mutta tällä reseptillä valmistuu myös erinomaisen herkullinen pippuripihvi jauhelihasta.

Paras pippuripihvi valmistuu tietenkin tuoreesta lihasta ja siksi Snellmanin Kunnon paistijauhelihan valmistuksessa käytetään vain pakastamaton lihaa, jolloin raaka-aine säilyttää sekä makunsa että rakenteensa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoile pippuripihvi haluamasi lisukkeen kera.

2 20 min

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauhelihaa
  • 6 tl erilaisia pippureita karkeaksi murskattuna
  • 1 rkl öljyä
  • 0.25 dl soijakastiketta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rosmariinin vartta

Pippuripihvi jauhelihasta — Ohje

  1. Muotoile jauheliha pihveiksi (2–4 kpl). Murskaa pippurit karkeaksi ja painele murska pihveihin. Anna pihvien olla huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Kuumenna öljy pannussa ja paista pippuripihvi molemmilta puolilta, noin 2–3 minuuttia per puoli, paistoaika riippuu pihvin paksuudesta.
  2. Valuta soijakastike ja kerma pihvien päälle pannuun. Keitä kunnes kerma on sakeutunut kastikkeeksi.
  3. Tarjoa pippuripihvi erimerkiksi (karamellisoitujen) porkkanoiden ja ruusukaalien kera.
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit