 
        
              Porsaanleike leivityksellä
Maatiaispossun lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g30min
2
Helppo
Ainekset
Porsaanleike leivityksellä
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g
- 1 dl gluteenitonta kaurajauhoa
- 1 kpl kananmunaa
- 50 g gluteenitonta näkkileipää
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 1 tl rypsiöljyä
- 1 rkl voita
- 1 kpl sitruunaa
Ohje
- 
Ota pihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. 
- 
Laita näkkileipää lautaselle ja jauha se pieneksi muruksi. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. 
- 
Kääntele pihvit ensin kaurajauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi näkkileipämuruissa. 
- 
Paista pihvit kuumalla pannulla yksi kerrallaan noin minuutti per puoli rypsiöljyn ja voin sekoituksessa. Öljy tekee leivityksestä rapean ja voi viimeistelee herkullisen maun. 
- 
Tarjoile leivitetty porsaanleike sitruunanviipaleen ja esimerkiksi ranskalaisten kanssa. 
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 210 g | |
|---|---|---|
| Energia | 845 kJ / 201 kcal | 1775 kJ / 423 kcal | 
| Rasva | 7.1 g | 14.9 g | 
| - josta tyydyttynyttä | 3.1 g | 6.4 g | 
| Hiilihydraatit | 15.9 g | 33.5 g | 
| - josta sokereita | 1.4 g | 2.9 g | 
| Proteiini | 17 g | 35 g | 
| Ravintokuitu | 2.7 g | 5.6 g | 
| Suola | 0.9 g | 1.8 g | 
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
 
           
           
          