Riisipuuro

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Riisipuuro 1

Samettisen pehmeä riisipuuro on niin hyvää. Riisipuuron täytteet voi vapaasti valita omien makumieltymysten mukaan. Riisipuuron voi tarjota esimerkiksi luumukeiton tai maidon, kanelin ja sokerin kera. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

4 5 min

Ainekset

  • 3 dl vettä
  • 1.5 dl puuroriisiä
  • 8 dl (täys)maitoa
  • 1 tl suolaa
  • 1 manteli

Tee näin

  1. Mittaa vesi teflonkattilaan tai paksupohjaiseen kattilaan. Lisää riisit kiehuvaan veteen. Keitä niin kauan, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. Lisää maito.
  2. Keitä puuroa hiljalleen 15 minuuttia. Sekoita koko ajan, ettei puuro pala pohjaan. Peitä puuro kannella, ja nosta kattila levyltä. Anna hautua kypsäksi, noin 45 minuuttia. Lisää suola ja manteli.
  3. Sekoita ja kuumenna puuro ennen tarjoilua. Tarjoa luumukeiton tai maidon, kanelin ja sokerin kera.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä