Ruokaisa tapas resepti

Ruokaisa tapas resepti

Tapas resepti saattaa helpoimmillaan käsittää vain pilkottuja juustoja tai makkaraa, sillä tapas tarkoittaa pohjimmiltaan käsin syötävää pientä naposteltavaa. Herra Snellmanin ruokaisampi tapas resepti puolestaan vaatii hieman enemmän valmisteluja, mutta lopputulos on kaiken vaivan arvoinen. Nämä jauhelihatäytteiset salaattiwrapit saavat makunsa sriracha-chilikastikkeesta ja Snellmanin Kunnon jauhelihasta. Salaatinlehdet ovat tuore ja raikas vaihtoehto esimerkiksi tortillaletuille. Ja tuoretta on myös Kunnon jauheliha, sillä se valmistetaan aina pakastamattomasta suomalaisesta lihasta ja niinpä tuotteet ehtivät perhetilalta kaupan hyllyyn keskimäärin vain kolmessa päivässä.

Salaattiwrappien rinnalla maistuu myös moni perinteisempi tapas resepti, mikäli syöjiä on enemmän.

4

Ainekset

  • 400 g Kunnon Sika-nauta jauheliha
  • kourallinen silputtua kevätsipulia
  • 0.5 punainen paprika pilkottuna
  • suolaa & pippuria
  • 1 tl jauhettua inkivääriä
  • 1 tl fariinisokeria
  • 1 rkl soijakastiketta
  • sriracha-kastiketta (tai muuta chilikastiketta) oman maun mukaan
  • 1 rkl riisijauhoja tai vehnäjauhoja
  • öljyä paistamiseen
  • lehtisalaattia

Ruokaisa tapas resepti — Ohje

  1. Kuumenna paistinpannu ja lisää 1 rkl ruokaöljyä. Ruskista jauhelihaa noin minuutin verran ja lisää sekaan pilkottu sipuli ja paprika.
  2. Mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä, fariinisokerilla, soijakastikkeella ja chilikastikkeella. Ruskista kunnes jauheliha on kauttaaltaan kypsää.
  3. Ripottele sekaan jauhot ja sekoita huolellisesti. Jauhot auttavat täytettä pysymään paremmin kasassa salaatinlehdellä. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.
  4. Revi salaatista kokonaisia lehtiä ja huuhtele ne. Täytä lehdet nostamalla 2-3 ruokalusikallista paistettua jauhelihaa lehdelle ja taita kiinni. Aseta täytetty salaatinlehti lautaselle ja toista kunnes kaikki täyte on käytetty.

Vinkki!

Tapas resepti – Salaattiwrapit video

Katso tapas resepti YouTubessa

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit