Siirry sisältöön
Salami-mozzarella pastasalaatti

Salami-mozzarella pastasalaatti

Kotimainen valkosipulimeetvursti 200 g

4

1t kokonaisaika

Helppo

Valkosipulista meetvurstia sekä mehukasta mozzarellaa on yhtä kuin superhyvä pastasalaatti. Tämä salaatti on loistava annos, kun mielesi tekee jotain suolaista ja täyttävää. Kokeile ruokaisan salaatin seuraksi myös herkullista leipää. Maistuva lounassalaatti, ole hyvä!

Ainekset

Salami-mozzarella pastasalaatti
  • 1 kpl Snellman Kotimainen valkosipulimeetvursti 200 g
  • 1 dl tuoretta basilikaa
  • 1 dl tuoretta oreganoa
  • 1 dl tuoretta timjamia
  • 2 dl oliiviöljyä
  • 1 dl omenaviinietikkaa
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 kpl ripaus sokeria
  • 250 g pennepastaa
  • 100 g mozzarellajuustoa (á 125 g)
  • 1 kpl punasipulia
  • 1 kpl kesäkurpitsaa
  • 1 kpl keltaista paprikaa
  • 1 kpl punaista paprikaa

Ohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan

Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi. Kuutioi paprikat ja meetvursti. Hienonna yrtit pieneksi silpuksi. Leikkaa punasipuli lohkoiksi. Murustele mozzarella pienemmiksi paloiksi

Sekoita oliiviöljy, omenaviinietikka, mustapippuri ja suola keskenään

Huuhtele keitetty pasta kylmällä vedellä. Sekoita pastan joukkoon vihannekset, salami, yrtit, mozzarella ja kastike.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 470 g
Energia 853 kJ / 205 kcal 4010 kJ / 965 kcal
Rasva 14.9 g 69.9 g
- josta tyydyttynyttä 3.7 g 17.4 g
Hiilihydraatit 11 g 51.8 g
- josta sokereita 2.3 g 10.7 g
Proteiini 6 g 26 g
Ravintokuitu 2 g 9.3 g
Suola 0.5 g 2.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle