Sinappi-sipulitäytteiset lehtipihvirullat
4
2h 15min työaika + 2h 15min kokonaisaika
Keskitaso
Ainekset
Sinappi-sipulitäytteiset lehtipihvirullat
- 2 kpl Snellman Naudan lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 1 rkl voita
- 1 kpl keltasipulia
- 1 rkl sokeria
- 4 rkl sinappia
- 33 cl pilsneriä
- 2 dl ruokakermaa
- 1 rkl lihafondia
- 4 rkl maizena-suurustetta, vaaleaa
Ohje
Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Leikkaa sipuli renkaiksi. Kuullota voissa, kunnes sipuli pehmenee. Ripottele päälle sokeria ja sekoita. Anna sipuliseoksen jäähtyä.
Levitä nokare sinappia pihville ja lisää päälle sipulia.
Rullaa ja kiinnitä hammastikulla. Ruskista rullat syvässä pannussa. Kaada mukaan pilsneri ja lihafondi. Anna kiehua noin 2 tuntia. Lisää kerma ja suurusta Maizenalla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoile perunalumen ja puolukkasoseen kera. Muista ottaa tikut pois ennen tarjoilua.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 250 g | |
---|---|---|
Energia | 493 kJ / 118 kcal | 1231 kJ / 294 kcal |
Rasva | 5.5 g | 13.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.7 g | 6.8 g |
Hiilihydraatit | 6 g | 14.9 g |
- josta sokereita | 3.7 g | 9.2 g |
Proteiini | 11 g | 28 g |
Ravintokuitu | 0.3 g | 0.7 g |
Suola | 0.8 g | 1.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.