Sinappi-sipulitäytteiset lehtipihvirullat

Sinappi-sipulitäytteiset lehtipihvirullat 1

Nämä lehtipihvirullat ulkofileestä on täytetty herkullisella täytteellä. Annos sopii erinomaisesti hemmotteluun ja juhlahetkiin. Tämän maistuvan annoksen haluaa tuoda ruokapöytään takuulla kerta toisensa jälkeen. On myös varmaa, että tällä reseptillä kokki kerää kehut annoksen muhkeista mauista. Suosittelemme!

4 135 min

Ainekset

  • 4 Snellmanin lehtipihviä naudan ulkofileestä
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus pippuria
  • 1 rkl voita tai margariinia
  • 1 suuri keltasipuli
  • 1 rkl sokeria
  • 4 rkl sinappia
  • 33 cl pilsneriä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 rkl lihafondia
  • 4 rkl Maizena-suurustetta, vaaleaa
Naudan lehtipihvi ulkofileestä 1

Tee näin

  1. Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Leikkaa sipuli renkaiksi. Kuullota voissa, kunnes sipuli pehmenee. Ripottele päälle sokeria ja sekoita. Anna sipuliseoksen jäähtyä.
  2. Levitä nokare sinappia pihville ja lisää päälle sipulia. Rullaa ja kiinnitä hammastikulla. Ruskista rullat syvässä pannussa. Kaada mukaan pilsneri ja lihafondi. Anna kiehua noin 2 tuntia. Lisää kerma ja suurusta Maizenalla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Tarjoile perunalumen ja puolukkasoseen kera. Muista ottaa tikut pois ennen tarjoilua.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä