
Sinappi-sipulitäytteiset lehtipihvirullat
2h 15min
4
Keskitaso
Ainekset
Sinappi-sipulitäytteiset lehtipihvirullat
- 2 kpl Snellman Naudan lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 1 rkl voita
- 1 kpl keltasipulia
- 1 rkl sokeria
- 4 rkl sinappia
- 33 cl pilsneriä
- 2 dl ruokakermaa
- 1 rkl lihafondia
- 4 rkl maizena-suurustetta, vaaleaa
Ohje
-
Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Leikkaa sipuli renkaiksi. Kuullota voissa, kunnes sipuli pehmenee. Ripottele päälle sokeria ja sekoita. Anna sipuliseoksen jäähtyä.
-
Levitä nokare sinappia pihville ja lisää päälle sipulia.
-
Rullaa ja kiinnitä hammastikulla. Ruskista rullat syvässä pannussa. Kaada mukaan pilsneri ja lihafondi. Anna kiehua noin 2 tuntia. Lisää kerma ja suurusta Maizenalla. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Tarjoile perunalumen ja puolukkasoseen kera. Muista ottaa tikut pois ennen tarjoilua.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 250 g | |
---|---|---|
Energia | 493 kJ / 118 kcal | 1231 kJ / 294 kcal |
Rasva | 5.5 g | 13.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.7 g | 6.8 g |
Hiilihydraatit | 6 g | 14.9 g |
- josta sokereita | 3.7 g | 9.2 g |
Proteiini | 11 g | 28 g |
Ravintokuitu | 0.3 g | 0.7 g |
Suola | 0.8 g | 1.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.