Skotlantilaiset kananmunat

Skotlantilaiset kananmunat

Oikea proteiinipommi lihan ja kananmunan ystävälle. Skotlantilaiset kananmunat ovat nopea valmistaa ja ne sopivat hyvin napostelutuokioihin. Tämä ruokaisa pikkusuolainen on myös loistava välipala hieman suurempaankin nälkään. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

4 30 min

Ainekset

  • 4 kananmunaa
  • 400 g paistijauheliha
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl valkopippuria
  • 1 tl meiramia
  • 2 rkl ketsuppia
  • 1 rkl Thai sweet chili kastiketta
  • 1 tl sipulijauhetta
Panerointiin
  • 1 dl korppujauhoa
  • 2 dl juustoraastetta, esim. emmental
  • 2 tl paprikajauhetta

Skotlantilaiset kananmunat — Ohje

  1. Keitä, jäähdytä ja kuori kananmunat. Sekoita jauhelihataikina, jaa taikina neljään osaan.
  2. Painele jauheliha litteäksi levyksi ja taputtele kananmunan ympärille, sulje sauma hyvin jotta se ei aukea uunissa. Pyöritä pallot panerointiseoksessa. Paista 225 °C noin 20 min.
Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit