Skotlantilaiset kananmunat

Skotlantilaiset kananmunat

Oikea proteiinipommi lihan ja kananmunan ystävälle. Skotlantilaiset kananmunat ovat nopea valmistaa ja ne sopivat hyvin napostelutuokioihin. Tämä ruokaisa pikkusuolainen on myös loistava välipala hieman suurempaankin nälkään. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

4 30 min

Ainekset

  • 4 kananmunaa
  • 400 g paistijauheliha
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl valkopippuria
  • 1 tl meiramia
  • 2 rkl ketsuppia
  • 1 rkl Thai sweet chili kastiketta
  • 1 tl sipulijauhetta
Panerointiin
  • 1 dl korppujauhoa
  • 2 dl juustoraastetta, esim. emmental
  • 2 tl paprikajauhetta

Skotlantilaiset kananmunat — Ohje

  1. Keitä, jäähdytä ja kuori kananmunat. Sekoita jauhelihataikina, jaa taikina neljään osaan.
  2. Painele jauheliha litteäksi levyksi ja taputtele kananmunan ympärille, sulje sauma hyvin jotta se ei aukea uunissa. Pyöritä pallot panerointiseoksessa. Paista 225 °C noin 20 min.
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit