
Sveitsinleike
Maatiaispossun lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g30min (josta aktiivista 15min)
2
Helppo
Ainekset
Paneroitu porsaanleike
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Leivitys
- 0.5 dl vehnäjauhoja
- 1 kpl kananmunaa
- 1 dl korppujauhoja
Paistamiseen
- 1 rkl voita
- 0.5 tl öljyä
Täytteeksi
- 2 kpl viipaletta emmental juustoa
- 50 g Snellman Kotimainen palvikinkku 400 g
Ohje
-
Mikäli käytät kokonaista ulkofileepalaa, leikkaa siitä aluksi perhosleikkeet
-
Nuiji pihvit hellästi noin puolen sentin paksuisiksi, ohuiksi pihveiksi. Maatiaispossun lehtipihvejä ei tarvitse enää erikseen nuijia
-
Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja täytä ne viipaleella juustoa sekä Kotimaista palvikinkkua
-
Pyöräytä vehnäjauhoissa, kasta kevyesti vatkatussa munassa ja lopuksi pyöräytä leike korppujauhoissa. Anna leikkeiden kuivahtaa vartin verran ennen paistamista, jotta panerointi kiinnittyy lihaan
-
Kuumenna pannussa tilkka öljyä ja ruokalusikallinen voita
-
Kun öljyn pinta väreilee ja rasva hieman ruskistuu, on pannu tarpeeksi kuuma. Paista leikkeet molemmin puolin, paksuudesta riippuen noin 3-5 minuuttia puoleltaan. Tarjoa sveitsinleike heti.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 210 g | |
---|---|---|
Energia | 905 kJ / 215 kcal | 1900 kJ / 452 kcal |
Rasva | 8.2 g | 17.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.8 g | 8 g |
Hiilihydraatit | 14.6 g | 30.8 g |
- josta sokereita | 0.3 g | 0.6 g |
Proteiini | 20 g | 42 g |
Ravintokuitu | 0.8 g | 1.6 g |
Suola | 1.2 g | 2.4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Todella hyvä aion huomenna kokeilla tekemisen toki sisus kalut erilliset 1kg filettä täällä lyön eka isimoksi paloiksi täytteet sisälle levitän paistan pannulla pinnat kiinni toki käytän hammas tikkuja että pysyy kiinni luomus