 
        
              Täytetty ranskanleipä
Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g45min
6
Helppo
Ainekset
Täytetty ranskanleipä
- 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
- 1 kpl ranskanleipää
- 1 kpl pussia (á 25g) tacomaustetta
- 2 dl vettä
- 1 kpl purkkia (á 250g) juustodippiä
- 150 g kirsikkatomaatteja
Kastike tarjoiluun
- 1 kpl punaista paprikaa
- 2 dl ranskankermaa
- 0.5 dl sweet chili kastiketta
- 2 dl juustoraastetta
Ohje
- 
Poista leivästä pituussuunnassa kansi, koverra osa sisällöstä pois. 
- 
Ruskista jauheliha ja lisää vesi ja mausteet. Anna porista pannulla kunnes vesi on kiehunut pois. Lisää juustodippi ja sekoita. 
- 
Kaada täyte leipään. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita myös nämä leipään. Ripottele päälle runsaasti juustoraastetta. 
Paprikakastike
Kuutioi paprika, lisää tähän ranskankerma ja sweet chili -kastike.
- Paista uunissa 225 asteessa noin 15 min. Tarjoile kylmän paprikakastikkeen kera!
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 260 g | |
|---|---|---|
| Energia | 876 kJ / 209 kcal | 2277 kJ / 544 kcal | 
| Rasva | 11.2 g | 29 g | 
| - josta tyydyttynyttä | 6.6 g | 17 g | 
| Hiilihydraatit | 15.5 g | 40.3 g | 
| - josta sokereita | 2.8 g | 7.4 g | 
| Proteiini | 11 g | 28 g | 
| Ravintokuitu | 1.2 g | 3.1 g | 
| Suola | 0.4 g | 1.1 g | 
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
 
           
           
          