Siirry sisältöön
Täytetty ranskanleipä

Täytetty ranskanleipä

Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g

45min

6

Helppo

Helppoa ja maistuvaa – tämän parempaa ei ole olemassakaan. Täytetty ranskanleipä on loistava välipala tai iltapala, joka sopii moneen makuun. Mehevän juustoisen herkun valmistamiseen kannattaa muuten käyttää raikasta ja vähärasvaisempaa Kunnon naudan paistijauhelihaa, jotta lopputuloksesta ei tule aivan turhan rasvainen. Tiesitkö muuten, että Snellmanin Kunnon jauhelihat valmistetaan aina 100 % suomalaisesta lihasta, jota ei pakasteta missään vaiheessa valmistusprosessia? Siksi niissä lihan väri, maku ja tuoksu ovat aina parhaat mahdolliset. Testaa Kunnon jauhelihalla täytetty ranskanleipä ja ihastu!

Ainekset

Täytetty ranskanleipä
Kastike tarjoiluun
  • 1 kpl punaista paprikaa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 0.5 dl sweet chili kastiketta
  • 2 dl juustoraastetta

Ohje

Poista leivästä pituussuunnassa kansi, koverra osa sisällöstä pois.

Ruskista jauheliha ja lisää vesi ja mausteet. Anna porista pannulla kunnes vesi on kiehunut pois. Lisää juustodippi ja sekoita.

Kaada täyte leipään. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita myös nämä leipään. Ripottele päälle runsaasti juustoraastetta.

Paprikakastike

Kuutioi paprika, lisää tähän ranskankerma ja sweet chili -kastike.

Paista uunissa 225 asteessa noin 15 min. Tarjoile kylmän paprikakastikkeen kera!

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 260 g
Energia 859 kJ / 205 kcal 2232 kJ / 534 kcal
Rasva 11.2 g 29 g
- josta tyydyttynyttä 6.6 g 17 g
Hiilihydraatit 15.5 g 40.3 g
- josta sokereita 2.8 g 7.4 g
Proteiini 11 g 28 g
Ravintokuitu 1.2 g 3.1 g
Suola 0.4 g 1.1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle