Täytetty ranskanleipä
45min
6
Helppo
Ainekset
Täytetty ranskanleipä
- 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
- 1 kpl ranskanleipää
- 1 kpl pussia (á 25g) tacomaustetta
- 2 dl vettä
- 1 kpl purkkia (á 250g) juustodippiä
- 150 g kirsikkatomaatteja
Kastike tarjoiluun
- 1 kpl punaista paprikaa
- 2 dl ranskankermaa
- 0.5 dl sweet chili kastiketta
- 2 dl juustoraastetta
Ohje
Poista leivästä pituussuunnassa kansi, koverra osa sisällöstä pois.
Ruskista jauheliha ja lisää vesi ja mausteet. Anna porista pannulla kunnes vesi on kiehunut pois. Lisää juustodippi ja sekoita.
Kaada täyte leipään. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita myös nämä leipään. Ripottele päälle runsaasti juustoraastetta.
Paprikakastike
Kuutioi paprika, lisää tähän ranskankerma ja sweet chili -kastike.
Paista uunissa 225 asteessa noin 15 min. Tarjoile kylmän paprikakastikkeen kera!
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 260 g | |
---|---|---|
Energia | 859 kJ / 205 kcal | 2232 kJ / 534 kcal |
Rasva | 11.2 g | 29 g |
- josta tyydyttynyttä | 6.6 g | 17 g |
Hiilihydraatit | 15.5 g | 40.3 g |
- josta sokereita | 2.8 g | 7.4 g |
Proteiini | 11 g | 28 g |
Ravintokuitu | 1.2 g | 3.1 g |
Suola | 0.4 g | 1.1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.