Täytetyt paprikat

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Täytetyt paprikat 1

Täytetyt paprikat sopivat tuovat vaihtelua arkeen ja maistuvat monelle, sillä täytettä on helppo tuunata mieleisekseen. Nämä täytetyt paprikat saavat muhia uunissa puoli tuntia ennen tarjoilua. Ruokaisat tätytetyt paprikat sisältävät Snellmanin Kunnon jauhelihaa, juustoa ja smetanaa. Kesällä paprikat valmistuvat hyvin myös grillissä.

Täytetyt paprikat Herra Snellmanin reseptillä, ole hyvä! Kokeile ja onnistu!

4 45 min

Ainekset

 • 400 g paistijauheliha
 • 1 muna
 • 3 rkl korppujauhoja
 • 1 prk smetana
 • 1 dl juustoraastetta
 • 1 ripaus mustapippuria
 • 1 ripaus suolaa
 • 4 pientä paprikaa

Tee näin

 1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa
 2. Leikkaa paprikoista kansi irti ja täytä. Voit myös halutessasi halkaista paprikat pituus suunnassa
 3. Kuorruta halutessasi juustolla ja paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.
 4. Vinkki! Gluteenittomat täytetyt paprikat valmistuvat jättämällä pois korppujauhon.

Vinkki!

Täytetyt paprikat vaihe vaiheelta – Katso resepti videolta

Tämä täytetyt paprikat -video löytyy myös YouTube-kanavaltamme.

Kunnon jauheliha

”Mietittiin, että millaisesta jauhelihasta sitä itse tykkää laittaa ruokaa ja saatiin idea Kunnon jauhelihasta, joka tehdään pelkästään pakastamattomasta lihasta. Parasta tässä on se tuoreen lihan raikas maku ja tuoksu.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Täytetyt paprikat valmistuvat puolessa tunnissa

Täytetyt paprikat uunissa ovat ehdottomasti niitä nopeimpia arkiruokia, jotka pelastavat kiireisen perheenäidin tai -isän silloin, kun lapsille on saatava jotain hyvää – ja vähän äkkiä!

Täytetyt paprikat jauhelihasta on suoraviivainen ohje, jossa pääosaa näyttelee hyvä jauheliha. Paprikoitakaan ei tarvitse esikypsentää, kun täytät ne kypsäksi paistetun jauhelihan sijaan raa’alla jauhelihataikinalla. Raaoista raaka-aineista tehdyt täytetyt paprikat ovat sekä nopeampia että maukkaampia, sillä uunissa paprikoiden sisällä kypsyvä rasvainen jauheliha antaa paprikoille pehmeuttä ja mehevyyttä.

Tästä Herra Snellmanin täytetyt paprikat -ohjeesta on karsittu kaikki turha, mutta halutessasi voit lisätä raakaan jauhelihataikinaan esimerkiksi pekonia, juureksia, jalopenoja, oliiveja, kapriksia tai vaikka sieniä! Tulisemmasta ruoasta pitäville Herra Snellmanilla on myös tämä täytetyt paprikat -ohje. Ruokaisuutta täytetyt paprikat saavat esimerkiksi keitetystä riisistä, kvinoasta tai ohrasta. Jättämällä pois täytetyt paprikat -ohjeessa käytetyn korppujauhon, saat helposti gluteenittomat täytetyt paprikat! Helpoiten täytetyt paprikat kypsyvät uunissa, mutta kesällä taitava kokki voi valmistaa täytetyt paprikat grillissäkin.

Muita reseptejä