Maatiaispossun kasslerpala n. 1,5 kg
Maatiaispossun niska on possun rasvaisempia osia ja rasva toimii lihaa kypsennettäessä mehevöittäjänä. Tuoretta, pakastamatonta ja GMO-vapaata lihaa perhetiloilta.
Lihapitoisuus
100%
Paino
1.5kg
Tuotetiedot
Ainekset
Suomalainen porsaanliha.
Tuotenumero
15612
EAN-koodi
2396231900003
Ravintosisältö
Energia kcal | 207 kcal |
Energia kJ | 861 kJ |
Rasva | 15 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.2 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
- josta sokereita | 0 g |
Proteiini | 18 g |
Suola | 0.1 g |
Valmistusohje
Pulled pork: Ainekset: n. 1,5kg kassleria, 1 iso sipuli, 4-5 valkosipulin kynttä, 2 tl suolaa, 1 tl mustapippuria, ½ dl omenaviinietikkaa, 1 dl vettä, 2 dl murskattua paprikaa. Ota liha huoneenlämpöön 1 tunti ennen valmistusta. Pilko sipuli reiluiksi paloiksi valkosipulin kanssa. Hiero lihan pintaan suola ja mustapippuri. Aseta liha kannelliseen pataan ja lisää loput ainekset. Paista uunissa 120 °C:ssa vähintään 5 tuntia. Varaa kypsennykseen reilusti aikaa. Ota liha uunista ja revi suikaleiksi. Hienonna paistoliemi sauvasekoittimella. Lisää revitty liha liemeen ja keitä vielä miedolla lämmöllä, tarjoile lämpimänä. Halutessa voi vielä maustaa erilaisilla BBQ-kastikkeilla tai sambal oelek -pastakastikkeella.