Siirry sisältöön
Herra Snellman vastaa uutuuksilla kuluttajien toiveisiin: ”Tämä oli ylivoimaisesti toivotuin maku” 1

Herra Snellman vastaa uutuuksilla kuluttajien toiveisiin: ”Tämä oli ylivoimaisesti toivotuin maku”

Herra Snellmanin kesäkauden uusien tuotteiden joukosta löytyy laajasti naudan erikoisleikkuita, tuoreita sekä kypsiä ribsejä, uusia maatiaispossun makuyhdistelmiä ja erittäin monipuolisesti makkaraa. Makkarauutuuksien joukosta esille nousee suurien ennakko-odotuksien siivittämä kansansuosikki.

Kun Herra Snellmanin sosiaalisen median seuraajilta kysyttiin viime vuoden aikana makuvaihtoehtoja uudelle All Natural -makkaralle nousi yksi vaihtoehto ylivoimaisesti ylitse muiden.

Tähän kansan toiveeseen on nyt Pietarsaaressa vastattu, ja kaupan hyllystä löytyy uusi, herkullinen All Natural Roasted Garlic.

– Karkearakenteinen ja luonnollisesti täysin lisäaineeton makkara muodostaan lyömättömän yhdistelmän makeaksi paahdetun valkosipulin kanssa. Tätä on todellakin toivottu ja nyt sitä saa, iloitsee Snellmanin tuotepäällikkö Johanna Salo.

Toinen All Natural -tuoteperheen tulokas on yhdistelmäpakkaus, jossa espanjalainen Chorizo ja italialainen Salsiccia kohtaavat toisensa.

Herra Snellman vastaa uutuuksilla kuluttajien toiveisiin: ”Tämä oli ylivoimaisesti toivotuin maku”

Grillimakkaroiden ystäville on tämän lisäksi tarjoilla myös reilummin aidolla leppäsavulla savustettu Savu Eetvartti sekä kreikkalaisia makutuulahduksia tarjoava Feta-Paprika grillimakkara.

Naudan erikoisleikkuut antavat pelivaraa

Kotimaisen naudanlihan ystäville on luvassa roppakaupalla hyviä uutisia, kun tarjolle tulee nopeasti grillattavia, pikemminkin ravintoloista tuttuja lihoja.

Flank steak, Flat iron steak, Bavette ja jo aikaisemmin tuttu Petite Tender antavat kotikokille eväät onnistumiseen.

– Nämä tuotteet vaihtelevat hieman rasvaisuutensa ja ominaisuuksiensa osalta, mutta yhdistävänä tekijänä ovat erittäin hyvä maku, valmistuksen nopeus ja helppous sekä monikäyttöisyys, tuotepäällikkö Johanna Salo kertoo.

Petite tender n. 380 g.

Uusiin, näyttäviin pakkauksiin pakatut naudan erikoisleikkuut antavat myös kuluttajalle hyvän mahdollisuuden tarkkailla ostamansa laatulihaa aistinvaraisesti. Petit tenderiä lukuun ottamatta lihoille suositellaan paistamista tai grillaamista 54-58 asteiseksi, jolloin kypsyys on medium.

Maatiaispossun ribsejä ja ohutta kassleria

Tänä kesänä grillataan meheviä maatiaispossutuotteita myös uusin ja modernein makuvivahtein.

Ohuet kasslerpihvit on maustettu raikkaalla limesoseesta ja chilistä tehdyllä öljymarinadilla. Samaiset ohuet kasslerpihvit löytyvät myös maustamattomana vaihtoehtona silloin kun haluat maustaa itse.

Maatiaispossun ribsejä saa jälleen mureaksi kypsennettyinä sekä tuoreina. Tuoreita loin ribsejä on saatavilla reilun kilon pakkauksissa sekä maustamattomana että herkullisella BBQ-marinadilla höystettynä.

Maatiaispossun kypsä spare ribs Asian BBQ n. 700 g.

Kypsistä ribseistä löytyy sekä perinteinen BBQ että uusi Asian BBQ -makuvaihtoehto. Kypsillä ribseillä onnistuminen on taattu.

– Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden onnistua ruuanlaitossa ja tarjota helpotusta kiireiseenkin päivään. Nopeuden vuoksi ei kuinkaan tarvitse tinkiä makuelämyksistä, joten kypsissä ribseissä mureus ja mehukkuus ovat avainasemassa, Johanna Salo toteaa.

Kypsille ribseille riittää nopea lämmitys grillaamalla tai paahtaminen uunissa, kun taas tuoreet loin ribsit vaativat pidemmän valmistusaikansa.

uutuudet 1.5.2022

Savu Eetvartti 360 g
Feta-paprika grillimakkara 230 g
All natural roasted garlic 230 g
All natural chorizo & salsiccia 230 g

Savu Eetvartti 360 g.

Flank steak n. 500 g
Flat iron steak n. 500g
Bavette n. 500 g
Petite tender n. 380 g

Maatiaispossun ohut lime-chili kasslerpihvi 500 g
Maatiaispossun chimichurri fileepihvi 2 kpl 230 g
Maatiaispossun ohut kasslerpihvi 500 g
Maatiaispossun loin ribs n. 1kg
Maatiaispossun BBQ-marinoitu loin ribs 2 kpl n. 1,1 kg
Maatiaispossun kypsä spare ribs BBQ n. 700 g
Maatiaispossun kypsä spare ribs Asian BBQ n. 700 g