Siirry sisältöön
Flat iron steak n. 500 g
Flat iron steak n. 500 g

Flat iron steak n. 500 g

Flat iron steak on naudan lavasta leikattu herkullinen pala, jossa on hyvin lihaisa maku, ja reilummin rasvaa. Se sopii erinomaisesti grilliin ja pannulle, sekä tortillojen ja täytettyjen leipien väliin. Flat iron steak on parhaimmillaan, kun se saa jäädä sisältä punaiseksi, eli medium-rare kypsyisenä. Kotimaista GMO-vapaata naudanlihaa perhetiloilta. Kausituote.

100%

500g

Tuotetiedot

Ainekset
Suomalainen naudanliha. Alkuperä: Suomi, Teurastettu: 62, Leikattu: Suomi 62

Tuotenumero
16636

EAN-koodi
2396234400005

Ravintosisältö

Energia kcal 129 kcal
Energia kJ 540 kJ
Rasva 5.4 g
- josta tyydyttynyttä 2 g
Hiilihydraatit 0 g
- josta sokereita 0 g
Proteiini 20 g
Suola 0.1 g

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen valmistusta. Mausta mielesi mukaan. Grillaa tai paista kuumalla pannulla n. 4 – 6 minuuttia molemmilta puolilta. Parhaimmillaan liha on puoliraakana (medium-rare) tai puolikypsänä (medium), jolloin sisälämpötila on n. 54 – 58 °C. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä n. 10 min. Viipaloi ohueksi poikkisyin ja mausta vielä suolalla ja pippurilla.