Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Tuore liha
  • Pihvit
  • Flank Steak n. 500 g

Flank Steak n. 500 g

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Pihvit
Flank Steak n. 500 g
Flank steak on osa naudan kuvetta, joka leikataan vatsan litteästä osasta. Lihassa on suuret säikeet ja runsas maku. Flank steak sopii erinomaisesti gillaukseen, pannulle tai fajitaksen väliin. Liha on parhaimmillaan, kun se saa jäädä sisältä punaiseksi, eli medium-rare kypsyisenä. Kotimaista GMO-vapaata naudanlihaa perhetiloilta.

Paino

500 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia: 679kJ/162kcal
Rasva: 8.70g
- josta tyydyttynyttä: 4.00g
Hiilihydraatit: 0.00g
- josta sokereita: 0.00g
Ravintokuitu: 0.00g
Proteiini: 21.00g
Suola: 0.10g*
Laktoosi: 0.00g / 100g

* Suolapitoisuus johtuu yksinomaan lihassa luontaisesti esiintyvästä natriumista

Ainekset

Suomalainen naudanliha. Alkuperä: Suomi

Valmistusehdotus

Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen valmistusta. Mausta mielesi mukaan. Grillaa tai paista kuumalla pannulla n. 4 – 6 minuuttia molemmilta puolilta. Parhaimmillaan liha on puoliraakana (medium-rare) tai puolikypsänä (medium), jolloin sisälämpötila on n. 54 – 58 °C. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä n. 10 min. Viipaloi ohueksi poikkisyin ja mausta vielä suolalla ja pippurilla.

Ominaisuudet

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Reseptit

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Ohut Lime-Chili Kasslerpihvi 500 g

Ohut Lime-Chili Kasslerpihvi 500 g

Naudan sisäfileepihvi n. 300 g 3

Naudan sisäfileepihvi n. 300 g

Maatiaispossun sweet chili fileepihvi 460g

Maatiaispossun sweet chili fileepihvi 4 kpl

Naudan pippurinen fileepihvi, 2 kpl

Naudan pippurinen fileepihvi, 2 kpl

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake

  • Tilaa uutiskirje
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te
  • Evästeasetukset