Flank Steak n. 500 g
Paino
500 g
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 679kJ/162kcal
Rasva: 8.70g
- josta tyydyttynyttä: 4.00g
Hiilihydraatit: 0.00g
- josta sokereita: 0.00g
Ravintokuitu: 0.00g
Proteiini: 21.00g
Suola: 0.10g*
Laktoosi: 0.00g / 100g
* Suolapitoisuus johtuu yksinomaan lihassa luontaisesti esiintyvästä natriumista
Ainekset
Valmistusehdotus
Ota liha huoneenlämpöön n. tunti ennen valmistusta. Mausta mielesi mukaan. Grillaa tai paista kuumalla pannulla n. 4 – 6 minuuttia molemmilta puolilta. Parhaimmillaan liha on puoliraakana (medium-rare) tai puolikypsänä (medium), jolloin sisälämpötila on n. 54 – 58 °C. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä n. 10 min. Viipaloi ohueksi poikkisyin ja mausta vielä suolalla ja pippurilla.
Ominaisuudet
- Gluteeniton
- Laktoositon
“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”
Ove, tuotekehittäjä
Lisää arvio