Härkäruukku
1h 15min
4
Keskitaso
Tämä täyteläisen pehmeä härkäruukku on helppo valmistaa, mutta silti lopputulos on jotakin uskomattoman hyvää. Annos sopii loistavasti myös vaativampaan makuun. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
Härkäruukku
- 1 kpl Snellman Naudan paistisuikale 400 g
- 0.75 dl soijakastiketta
- 1 rkl sinappia
- 6 dl kuohukermaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 rkl voita paistamiseen
Ohje
Laita soijakastike ja sinappi kattilaan ja sekoita. Lisää kattilaan kerma ja anna kiehua hetken miedolla lämmöllä.
Paista lihat pannulla ruskeiksi ja lisää kattilaan.
Keitä kastiketta miedolla lämmöllä noin tunnin tai kunnes lihat ovat mureita.
Ps. Mikäli kastiketta jää, voit yhdistää sen seuraavana päivänä perunasuikaleisiin ja tehdä herkullisen uunivuoan.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 250 g | |
---|---|---|
Energia | 1151 kJ / 278 kcal | 2878 kJ / 696 kcal |
Rasva | 25.2 g | 63.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 16.6 g | 41.5 g |
Hiilihydraatit | 2.3 g | 5.9 g |
- josta sokereita | 2 g | 5.1 g |
Proteiini | 11 g | 27 g |
Ravintokuitu | 0.1 g | 0.2 g |
Suola | 1.7 g | 4.2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.