
Coleslaw
30min
4
Helppo
Coleslaw eli kaalisalaatti amerikkalaisittain on yksi perinteikkäimmistä grilliruoan lisukkeista. Coleslaw’n mehevä, mutta raikas maku sopii hyvin yhteen etenkin tuhtien grillattujen pihvien tai ribsien kanssa. Jotta coleslaw on parhaimmillaan, niin anna sen tekeytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
Ainekset
Coleslaw
- 500 g kaalia
- 2 kpl porkkanaa
- 1 kpl 2–3 cm pala tuoretta inkivääriä
- 1 dl majoneesia
- 2 dl turkkilaista jogurttia (kevyt, rasvaa 3,5 %)
- 1 rkl fariinisokeria
- 1 tl suolaa
- 1 kpl mustapippuria myllystä
Ohje
-
Raasta kaali ja porkkana
-
Kuori ja raasta inkivääri
-
Sekoita kaali, suola ja sokeri ja vaivaa hetken jotta kaali pehmenee.
-
Voit myös hautessassi kaataa kiehuvaa vettä pelkkien kaalisuikaleiden pälle ja valuuttaa siivilässä samalla puristellen – näin kaalista tulee pehmeämpää
-
Lisää muut ainekset ja sekoita
-
Anna tekeytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 220 g | |
---|---|---|
Energia | 511 kJ / 123 kcal | 1124 kJ / 271 kcal |
Rasva | 10.3 g | 22.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.1 g | 2.5 g |
Hiilihydraatit | 5.2 g | 11.3 g |
- josta sokereita | 4.6 g | 10.2 g |
Proteiini | 2 g | 5 g |
Ravintokuitu | 1.7 g | 3.8 g |
Suola | 0.8 g | 1.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Coleslaw eli kaalisalaatti amerikkalaisittain on yksi perinteikkäimmistä grilliruoan lisukkeista. Coleslaw’n mehevä, mutta raikas maku sopii hyvin yhteen etenkin tuhtien grillattujen pihvien tai ribsien kanssa. Jotta coleslaw on parhaimmillaan, niin anna sen tekeytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!