
Crispy pork katsu
Maatiaispossun Nopeat ja rapeat fileeviipaleet 300 g30min
4
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun Nopeat ja rapeat fileeviipaleet 300 g
- 0.5 dl öljyä paistamiseen
Tonkatsu-kastike
- 4 rkl ketsuppia
- 2 rkl worcestershire-kastiketta
- 2 rkl sokeria
- 2 tl soijakastiketta
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 1 tl sinappia
Jogurtti-limekastike
- 1 dl maustamatonta jogurttia
- 1 kpl limeä
Lisäksi
- 3 dl basmatiriisiiä
- 150 g punakaalia
- 1 kpl ruukku korianteria tai lehtipersiljaa
- 0.5 kpl mietoa tuoretta chiliä
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 2 kpl kevätsipulin vartta
Ohje
-
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Hienonna kaali ohuiksi suikaleiksi. Hienonna korianteri. Viipaloi chili ohuiksi siivuiksi. Yhdistä punakaali, korianteri ja chili kulhossa ja mausta etikalla. Anna maustua.
-
Valmista tonkatsukastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
-
Valmista jogurtti-limekastike raastamalla limen kuori jogurtin sekaan. Halkaise lime ja purista joukkoon mehu.
-
Kuumenna pannulla reilusti öljyä ja halutessasi nokare voita. Paista pihvejä keskilämmöllä noin 2 minuuttia / puoli, kunnes pinta on kauniin kullanruskea. Nosta pihvit talouspaperin päälle hetkeksi, jotta ylimääräinen rasva valuu pois.
-
Hienonna kevätsipulit. Viipaloi pihvit.
-
Kokoa annos. Lisää lautaselle keitettyä riisiä ja marinoitua kaalisalaattia. Nosta päälle viipaloidut pihvit. Lisää tonkatsu- ja jogurttikastiketta. Viimeistele annos hienonnetulla kevätsipulilla.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 375 g | |
---|---|---|
Energia | 592 kJ / 141 kcal | 2220 kJ / 528 kcal |
Rasva | 4.3 g | 16.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 0.6 g | 2.1 g |
Hiilihydraatit | 20.4 g | 76.4 g |
- josta sokereita | 4 g | 15 g |
Proteiini | 5 g | 19 g |
Ravintokuitu | 1 g | 3.7 g |
Suola | 0.9 g | 3.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.