
Granaattiomenapossua
Maatiaispossun ohut kasslerpihvi 500 g30min
4
Helppo
Tässäpä hyvä vaihtoehto, jos haluat kokeilla tänä kesänä grillissä jotain uutta ja pirteää. Maatiaispossun kassler eli etuselkä on runsaan rasvaista lihaa ja siksi se säilyttää grillattunakin mehevyytensä.
Granaattiomena ja lime tuovat puolestaan herkullisiin kasslerpihveihin mukavaa raikkautta. Mureutetut Maatiaispossun isot kasslerpihvit valmistetaan aina tuoreesta, suomalaisesta pakastamattomasta lihasta.
Ainekset
Granaattiomenapossua
Granaattiomenakastike
- 1 kpl granaattiomenaa
- 1 kpl limen mehu ja kuoriraaste
- 2 tl sokeria
- 1 tl suolaa
- 3 rkl piparjuuritahna
Ohje
-
Ota pihvit huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista
-
Halkaise granaattiomena ja koputa siemenet puolikkaista. Poista valkoiset kalvoriekaleet. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin
-
Grillaa tai pariloi pihvit ja valuta kastike kypsien pihvien päälle. Reseptiin voi myös hyvin käyttää Snellmanin Maatiaispossun lehtipihvejä ulkofileestä.
Vinkki!
- Granaattiomenakastike sopii hyvin kaikkien Snellman maustamattomien pihvien marinointiin tai jälkimaustamiseen. Granaattiomenakastike sopii myös salaatteihin.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 125 g | |
---|---|---|
Energia | 1135 kJ / 272 kcal | 1419 kJ / 341 kcal |
Rasva | 17.6 g | 22.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.4 g | 6.7 g |
Hiilihydraatit | 8.6 g | 10.8 g |
- josta sokereita | 2.1 g | 2.6 g |
Proteiini | 19 g | 23 g |
Ravintokuitu | 0 g | 0 g |
Suola | 1.3 g | 1.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Tässäpä hyvä vaihtoehto, jos haluat kokeilla tänä kesänä grillissä jotain uutta ja pirteää. Maatiaispossun kassler eli etuselkä on runsaan rasvaista lihaa ja siksi se säilyttää grillattunakin mehevyytensä.
Granaattiomena ja lime tuovat puolestaan herkullisiin kasslerpihveihin mukavaa raikkautta. Mureutetut Maatiaispossun isot kasslerpihvit valmistetaan aina tuoreesta, suomalaisesta pakastamattomasta lihasta.