
Granaattiomenapossua
Maatiaispossun ohut kasslerpihvi 500 g30min
4
Helppo
Ainekset
Granaattiomenapossua
Granaattiomenakastike
- 1 kpl granaattiomenaa
- 1 kpl limen mehu ja kuoriraaste
- 2 tl sokeria
- 1 tl suolaa
- 3 rkl piparjuuritahna
Ohje
-
Ota pihvit huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista
-
Halkaise granaattiomena ja koputa siemenet puolikkaista. Poista valkoiset kalvoriekaleet. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin
-
Grillaa tai pariloi pihvit ja valuta kastike kypsien pihvien päälle. Reseptiin voi myös hyvin käyttää Snellmanin Maatiaispossun lehtipihvejä ulkofileestä.
Vinkki!
- Granaattiomenakastike sopii hyvin kaikkien Snellman maustamattomien pihvien marinointiin tai jälkimaustamiseen. Granaattiomenakastike sopii myös salaatteihin.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 125 g | |
---|---|---|
Energia | 1135 kJ / 272 kcal | 1419 kJ / 341 kcal |
Rasva | 17.6 g | 22.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.4 g | 6.7 g |
Hiilihydraatit | 8.6 g | 10.8 g |
- josta sokereita | 2.1 g | 2.6 g |
Proteiini | 19 g | 23 g |
Ravintokuitu | 0 g | 0 g |
Suola | 1.3 g | 1.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.