Granaattiomenapossua
30min
4
Helppo
Ainekset
Granaattiomenapossua
Granaattiomenakastike
- 1 kpl granaattiomenaa
- 1 kpl limen mehu ja kuoriraaste
- 2 tl sokeria
- 1 tl suolaa
- 3 rkl piparjuuritahna
Ohje
Ota pihvit huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista
Halkaise granaattiomena ja koputa siemenet puolikkaista. Poista valkoiset kalvoriekaleet. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin
Grillaa tai pariloi pihvit ja valuta kastike kypsien pihvien päälle. Reseptiin voi myös hyvin käyttää Snellmanin Maatiaispossun lehtipihvejä ulkofileestä.
Vinkki!
Granaattiomenakastike sopii hyvin kaikkien Snellman maustamattomien pihvien marinointiin tai jälkimaustamiseen. Granaattiomenakastike sopii myös salaatteihin.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 125 g | |
---|---|---|
Energia | 1135 kJ / 272 kcal | 1419 kJ / 341 kcal |
Rasva | 17.6 g | 22.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.4 g | 6.7 g |
Hiilihydraatit | 8.6 g | 10.8 g |
- josta sokereita | 2.1 g | 2.6 g |
Proteiini | 19 g | 23 g |
Ravintokuitu | 0 g | 0 g |
Suola | 1.3 g | 1.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.