Granaattiomenapossua

Griskött med granatäppelsås 3

Tässäpä hyvä vaihtoehto, jos haluat kokeilla tänä kesänä grillissä jotain uutta ja pirteää. Maatiaispossun kassler eli etuselkä on runsaan rasvaista lihaa ja siksi se säilyttää grillattunakin mehevyytensä.

Granaattiomena ja lime tuovat puolestaan herkullisiin kasslerpihveihin mukavaa raikkautta. Mureutetut Maatiaispossun isot kasslerpihvit valmistetaan aina tuoreesta, suomalaisesta pakastamattomasta lihasta.

2 90 min

Ainekset

  • 1 rs Maatiaispossun kassler
Granaattiomenakastike
  • 1 Granaattiomena
  • 1 Limen mehu ja -kuoriraaste
  • 2 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl Piparjuuritahnaa

Granaattiomenapossua — Ohje

  1. Ota pihvit huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista
  2. Halkaise granaattiomena ja koputa siemenet puolikkaista. Poista valkoiset kalvoriekaleet. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin
  3. Grillaa tai pariloi pihvit ja valuta kastike kypsien pihvien päälle. Reseptiin voi myös hyvin käyttää Snellmanin Maatiaispossun lehtipihvejä ulkofileestä.
  4. Vinkki! Granaattiomenakastike sopii hyvin kaikkien Snellman maustamattomien pihvien marinointiin tai jälkimaustamiseen. Granaattiomenakastike sopii myös salaatteihin.
Ribsit ja kylki

“Nämä meidän ribsit ja kyljet vaatiikin sitten reilusti pidemmän kypsennysajan, mutta kyllä se lopputulos on odottamisen väärti. Ja kaikki nämäkin me tehdään tietenkin tuoreesta suomalaisesta ja vieläpä gm-vapaasta lihasta.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit