Granaattiomenapossua

Griskött med granatäppelsås 3

Tässäpä hyvä vaihtoehto, jos haluat kokeilla tänä kesänä grillissä jotain uutta ja pirteää. Maatiaispossun kassler eli etuselkä on runsaan rasvaista lihaa ja siksi se säilyttää grillattunakin mehevyytensä. Granaattiomena ja lime tuovat puolestaan herkullisiin kasslerpihveihin mukavaa raikkautta. Mureutetut Maatiaispossun isot kasslerpihvit valmistetaan aina tuoreesta, suomalaisesta pakastamattomasta lihasta.

2 90 min

Ainekset

  • 1 rs Snellman Maatiaispossun iso kasslerpihvi
Granaattiomenakastike
  • 1 Granaattiomena
  • 1 Limen mehu ja -kuoriraaste
  • 2 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl Piparjuuritahnaa
Maatiaispossun iso kasslerpihvi 2 kpl

Granaattiomenapossua — Ohje

  1. Ota pihvit huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista
  2. Halkaise granaattiomena ja koputa siemenet puolikkaista. Poista valkoiset kalvoriekaleet. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin
  3. Grillaa tai pariloi pihvit ja valuta kastike kypsien pihvien päälle. Reseptiin voi myös hyvin käyttää Snellmanin Maatiaispossun lehtipihvejä ulkofileestä.
  4. Vinkki! Granaattiomenakastike sopii hyvin kaikkien Snellman maustamattomien pihvien marinointiin tai jälkimaustamiseen. Granaattiomenakastike sopii myös salaatteihin.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit