Siirry sisältöön
Hampurilainen

Hampurilainen

Burgerjauheliha 20 % 650 g

25min

4

Helppo

Hyvä hampurilainen maistuu aina! Ja mikä parasta, itse tehty hampurilainen sisältää juuri sitä mitä itse haluat. Sanotaan, että hampurilainen on yhtä hyvä kuin sen pihvi. Siksi tämä hampurilaisresepti pitääkin sisällään oikein pihvien pihvin – nimittäin Snellmanin burgerjauhelihasta leikatun taatusti murean ja mehevän hampurilaispihvin, jonka paksuuden voit itse päättää. Katso pihvien valmistusohje videon kera , täältä . Tarjoile hampurilainen vaikkapa lohkoperunoiden kanssa. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Hampurilainen
Hampurilaiskastike
  • 150 g ranskankermaa
  • 0.5 dl sinappikurkkusalaattia
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
  • 1 rkl ketsuppia

Ohje

Valmista hampurilaispihvit ohjeen mukaan. Paahda halkaistut sämpylät grillissä tai pannulla

Viipaloi tomaatit ja hienonna kastikkeen basilika.

Sekoita hampurilaiskastikkeen ainekset keskenään.

Kokoa hampurilaiset laittamalla sämpylän pohjalle ensin kastiketta, sitten salaatinlehti, pihvi, juustoviipale, tomaattiviipaleita ja kansi, johon on sipaistu kastiketta. Nauti heti.

Hampurilaisen lisäkkeenä voit tarjota lohkoperunoita tai ranskalaisia perunoita.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 375 g
Energia 874 kJ / 210 kcal 3276 kJ / 787 kcal
Rasva 13.9 g 52.1 g
- josta tyydyttynyttä 7.1 g 26.6 g
Hiilihydraatit 9.5 g 35.5 g
- josta sokereita 3.1 g 11.7 g
Proteiini 11 g 41 g
Ravintokuitu 0.9 g 3.3 g
Suola 0.3 g 1.2 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle