
Hampurilainen grillissä
Burgerjauheliha 20 % 650 g20min
6
Helppo
Ainekset
Hampurilainen grillissä
- 1 kpl Snellman Burgerjauheliha 20 % 650 g
- 1 tl ripaus chilijauhetta
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 1 tl suolaa
Muut ainesosat
- 6 kpl hampurilaissämpylää
- 6 kpl cheddarjuustoviipaletta
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 6 rkl sinappia
- 6 rkl ketsuppia
- 1 dl karamellisoitua sipulia
Ohje
-
Leikkaa burgerjauhelihasta haluamasi paksuiset pihvit, mausta ja grillaa.
-
Nosta juustoviipaleet pihvien päälle sulamaan aivan paistamisen loppuvaiheessa. Pihvit on helpompi grillata parilalla tai muurikkapannulla.
-
Huomaathan, että ritilällä lämpö ei saa olla liian kova, jotta pihvit ehtivät kypsyä palamatta
-
Paista nopeasti myös pekonit ja lämmitä leivät joko grillin yläritilällä tai nopeasti grillissä
-
Kokoa hampurilaiset ja lisää mieleisesi mausteet ja täytteet. Hyviä täytevaihtoehtoja ovat esimerkiksi Herra Snellmanin karamellisoitu sipuli, kotitekoinen ketsuppi ja kotitekoinen sinappi.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 1326 kJ / 318 kcal | 2652 kJ / 636 kcal |
Rasva | 19.8 g | 39.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 8.6 g | 17.1 g |
Hiilihydraatit | 17.3 g | 34.5 g |
- josta sokereita | 5.4 g | 10.8 g |
Proteiini | 17 g | 34 g |
Ravintokuitu | 1 g | 2.1 g |
Suola | 1.8 g | 3.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.