Hampurilainen grillissä
20min
6
Helppo
Ainekset
Hampurilainen grillissä
- 1 kpl Snellman Burgerjauheliha 20 % 650 g
- 1 tl ripaus chilijauhetta
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 1 tl suolaa
Muut ainesosat
- 6 kpl hampurilaissämpylää
- 6 kpl cheddarjuustoviipaletta
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 6 rkl sinappia
- 6 rkl ketsuppia
- 1 dl karamellisoitua sipulia
Ohje
Leikkaa burgerjauhelihasta haluamasi paksuiset pihvit, mausta ja grillaa.
Nosta juustoviipaleet pihvien päälle sulamaan aivan paistamisen loppuvaiheessa. Pihvit on helpompi grillata parilalla tai muurikkapannulla.
Huomaathan, että ritilällä lämpö ei saa olla liian kova, jotta pihvit ehtivät kypsyä palamatta
Paista nopeasti myös pekonit ja lämmitä leivät joko grillin yläritilällä tai nopeasti grillissä
Kokoa hampurilaiset ja lisää mieleisesi mausteet ja täytteet. Hyviä täytevaihtoehtoja ovat esimerkiksi Herra Snellmanin karamellisoitu sipuli, kotitekoinen ketsuppi ja kotitekoinen sinappi.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 1326 kJ / 318 kcal | 2652 kJ / 636 kcal |
Rasva | 19.8 g | 39.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 8.6 g | 17.1 g |
Hiilihydraatit | 17.3 g | 34.5 g |
- josta sokereita | 5.4 g | 10.8 g |
Proteiini | 17 g | 34 g |
Ravintokuitu | 1 g | 2.1 g |
Suola | 1.8 g | 3.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.