Siirry sisältöön
Herra Snellmanin mausteseos

Herra Snellmanin mausteseos

12

5min kokonaisaika

Helppo

Suosittu tapa maustaa grillattava liha on käyttää erilaisia marinadeja. Maustamiseen voi yhtä lailla käyttää myös kuivamausteista tehtyä seosta. Tässä esimerkkinä Herra Snellmanin mausteseos, olkaa hyvät

Ainekset

Herra Snellmanin mausteseos
  • 1.25 tl merisuolaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl rouhittuja viherpippureita
  • 1 tl katajanmarjoja rouhittuna
  • 0.5 tl punaista chilirouhetta
  • 0.2 tl kanelia
  • 0.2 tl inkivääriä
  • 0.5 tl kokonaisia roseepippureita

Ohje

Sekoita mausteet ja hiero seos Maatiaispossun grilliribsien tai grillikyljen pintaan.

Anna maustua vähintään tunti ennen uunikypsennystä. Halutessasi pidemmän maustumisajan laita liha jääkaappiin.

Mausteseos riittää 1­– 1 ½ kilolle tuotetta.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 1.6 g
Energia 959 kJ / 229 kcal 15 kJ / 4 kcal
Rasva 4.5 g 0.1 g
- josta tyydyttynyttä 0.6 g 0 g
Hiilihydraatit 35.1 g 0.6 g
- josta sokereita 23.5 g 0.4 g
Proteiini 5 g 0 g
Ravintokuitu 12.7 g 0.2 g
Suola 32.1 g 0.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle