Hickorymarinadi lihalle
1
Helppo
Lihaan saa uutta makua erilaisia kastikkeita hyödyntämällä. Tässäpä olisi yksi oikein maukas marinadi, joka sopii sekä naudalle että possulle. Kannattaa antaa lihan marinoitua useamman tunnin, mielellään yön yli. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
Hickorymarinadi lihalle
- 1 rkl hickory kastiketta
- 2 dl punaviiniä
- 1 tl kanelia
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 0.5 tl ripaus suolaa
- 0.5 tl ripaus mustapippuria
Ohje
Sekoita ainekset ja anna lihan marinoitua useamman tunnin, mielellään yön yli.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 260 g | |
---|---|---|
Energia | 143 kJ / 34 kcal | 373 kJ / 88 kcal |
Rasva | 0 g | 0.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g | 0 g |
Hiilihydraatit | 8.2 g | 21.4 g |
- josta sokereita | 7.9 g | 20.5 g |
Proteiini | 0 g | 1 g |
Ravintokuitu | 0.5 g | 1.3 g |
Suola | 1.1 g | 2.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.