Iivarin vartaat
4
20min työaika + 50min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Iivarin vartaat
- 1 kpl Snellman Iivari sileä grillimakkara 400 g
- 3 kpl eri väristä paprikaa
- 10 kpl rosmariinin vartta
Mausteöljy
- 1 dl öljyä
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl sinappia
- 1 kpl punaista chiliä silputtuna
- 1 rkl rosmariininlehtiä silputtuna
Ohje
Aloita mausteöljystä, sekoita aineet isossa kulhossa pikasekoittajalla tai vispilällä.
Pilko makkarat ja leikkaa pestyt paprikat neliöpaloiksi ja sekoita ne mausteöljyyn. Anna maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.
Riivi rosmariininvarsista lehdet tyvestä latvaan, jätä latvaan parin senttimetrin verran lehtiä. Pujota ainekset rosmariininvarsiin ja sipaise mausteöljyä päälle. Grillaa vartaat.
Nauti raikkaan salaatin kanssa
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 1198 kJ / 290 kcal | 2395 kJ / 579 kcal |
Rasva | 25.9 g | 51.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.8 g | 11.6 g |
Hiilihydraatit | 5.4 g | 10.8 g |
- josta sokereita | 5.4 g | 10.8 g |
Proteiini | 8 g | 15 g |
Ravintokuitu | 1.6 g | 3.3 g |
Suola | 1.1 g | 2.2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.