
Iivarin vartaat
Iivari sileä grillimakkara 400 g50min (josta aktiivista 20min)
4
Helppo
Ainekset
Iivarin vartaat
- 1 kpl Snellman Iivari sileä grillimakkara 400 g
- 3 kpl eri väristä paprikaa
- 10 kpl rosmariinin vartta
Mausteöljy
- 1 dl öljyä
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl sinappia
- 1 kpl punaista chiliä silputtuna
- 1 rkl rosmariininlehtiä silputtuna
Ohje
-
Aloita mausteöljystä, sekoita aineet isossa kulhossa pikasekoittajalla tai vispilällä.
-
Pilko makkarat ja leikkaa pestyt paprikat neliöpaloiksi ja sekoita ne mausteöljyyn. Anna maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.
-
Riivi rosmariininvarsista lehdet tyvestä latvaan, jätä latvaan parin senttimetrin verran lehtiä. Pujota ainekset rosmariininvarsiin ja sipaise mausteöljyä päälle. Grillaa vartaat.
-
Nauti raikkaan salaatin kanssa
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 1198 kJ / 290 kcal | 2395 kJ / 579 kcal |
Rasva | 25.9 g | 51.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.8 g | 11.6 g |
Hiilihydraatit | 5.4 g | 10.8 g |
- josta sokereita | 5.4 g | 10.8 g |
Proteiini | 8 g | 15 g |
Ravintokuitu | 1.6 g | 3.3 g |
Suola | 1.1 g | 2.2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.