Kinkkupatongit
15min
2
Helppo
Nämä täyttävät ja nopeasti valmistuvat patongit vievät nälän mennessään. Tämä patonki sopii hyvin joko evääksi, välipalaksi tai muutoin suolaisen nälkään. Voit helposti muokata reseptiä lisäämällä mukaan omia lempitäytteitäsi. Savukinkkusuikaleen voit halutessasi vaihtaa esimerkiksi Tosi mureaan korppukalkkunaan tai Tosi mureaan naudanpaistiin. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
kinkkupatongit
- 1 kpl patonkia
- 3 dl Snellman Savukinkkusuikale 200 g
- 1 dl majoneesia
- 1 dl ranskankermaa
- 1 rkl sinappia
- 1 tl curryjauhetta
- 20 g pussia lehtisalaattia
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl jauhettua maustepippuria
Ohje
Sekoita keskenään savukinkkusuikaleet,majoneesi ja creme fraiche.
Mausta sinapilla ja currylla. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Täytä patonki tai ciabatta salaatinlehdillä ja savukinkkuseoksella. Leikkaa leivästä kaksi annosta.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 400 g | |
---|---|---|
Energia | 986 kJ / 237 kcal | 3946 kJ / 946 kcal |
Rasva | 15.2 g | 60.8 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.4 g | 13.7 g |
Hiilihydraatit | 14.9 g | 59.4 g |
- josta sokereita | 0.9 g | 3.8 g |
Proteiini | 10 g | 42 g |
Ravintokuitu | 0.8 g | 3.3 g |
Suola | 1.6 g | 6.4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.