Siirry sisältöön
Lasagnekeitto

Lasagnekeitto

(96)
Kommentit
Kunnon naudan jauheliha 10 % 400 g

30min (josta aktiivista 15min)

4

Helppo

Herkullista lasagnea helpon ja nopean keiton muodossa! Tätä voisi kutsua myös one-pot-lasagneksi, sillä kaikki ainekset laitetaan samaan kattilaan ja keitetään kypsäksi. Tomaattiseen lasagnekeittoon tulee kotimaista Kunnon naudan jauhelihaa, ja se viimeistellään ranskankermalla ja tuoreilla kirsikkatomaateilla.
Herkullista lasagnea helpon ja nopean keiton muodossa! Tätä voisi kutsua myös one-pot-lasagneksi, sillä kaikki ainekset laitetaan samaan kattilaan ja keitetään kypsäksi. Tomaattiseen lasagnekeittoon tulee kotimaista Kunnon naudan jauhelihaa, ja se viimeistellään ranskankermalla ja tuoreilla kirsikkatomaateilla.

Kokkaa resepti vaiheittain

1

Kuori ja hienonna 1 sipuli ja 2 valkosipulinkynttä.

2

Lorauta kattilaan oliiviöljyä ja ruskista jauhelihaa (Snellman Kunnon naudan jauheliha 10 % 400 g) hetki.

3

Lisää sipulit kattilaan jauhelihan joukkoon ja jatka paistamista, kunnes sipuli on pehmentynyt.

4

Lisää 2 rkl tomaattipyreetä, 1 tl oreganoa, 1 tl basilikaa ja 1,5 tl chilirouhetta. Kaada joukkoon 400 g tomaattimurskaa. 

5

Lisää litraan vettä 2 lihaliemikuutiota ja kaada pannulle. Sekoita ja anna kiehahtaa.

6

Murenna 8 lasagnelevyä kattilaan. Sekoita ja anna kiehua kannen alla hiljalleen poreillen 12–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.

7

Mausta keitto sekoittamalla joukkoon 0,5 tl suolaa ja 0,5 tl mustapippuria.

8

Puolita 100 g kirsikkatomaatteja.

9

Viimeistele keitto ranskankermalla, kirsikkatomaateilla ja basilikalla.

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät