Lastenjuhlien nakkimustekalat

Nakkimustekalat

Lastenjuhlia järjestettäessä vain mielikuvitus on rajana! Kunnon nakit kaartuvat kattilassa söpöiksi mustekaloiksi, jotka voi asetella tarjottimelle salaattipedin, vihannestikkujen sekä ketsuppi- ja dippikippojen kera.

Lue lisää lastenjuhlien suunnittelusta ruoka-aineallergiat huomioiden täältä.

10 10 Gluteeniton Maidoton

Ainekset

nakkimustekalat ja vihannestikut
  • 1 iso paketti Snellmanin Kunnon kuorettomia nakkeja (560 g)
  • 3 kpl porkkanaa
  • 1 kpl tuorekurkku
Lisäksi
  • ketsuppia
  • dippikastiketta
  • ruukku jääsalaattia

Lastenjuhlien nakkimustekalat — Ohje

  1. Huuhtele salaatinlehdet ja asettele ne isolle laakealle tarjottimelle tai leikkuulaudalle. Huuhtele tuorekurkku ja kuori porkkanat. Leikkaa kurkku ja porkkana pitkiksi tikuiksi ja asettele ne kulhoihin tai juomalaseihin.
  2. Leikkaa nakkeihin kaksi pitkää viiltoa pystysuunnassa. Keitä reilussa vedessä n. 3 minuuttia, kunnes nakit ovat lämmenneet ja mustekalan lonkerot ovat kääntyneet kaarelle.
  3. Annostele ketsuppi ja halutessasi dippikastike (huomioi mahdolliset allergiat) pieniin annoskippohin. Asettele vihannestikut ja ketsuppikulhot salaattipedin päälle.
  4. Nosta nakkimustekalat varovasti pihtejä tai reikäkauhaa käyttäen salaattipedille. Tarjoile heti.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit