
Makkara-leipäkääryleet
All Natural Chorizo grillimakkara 230 g40min
4
Keskitaso
Ainekset
Makkara-leipäkääryleet
- 1 kpl Snellman All Natural Bratwurst grillimakkara 230 g
- 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
- 4 kpl lisäaineettomia ruis- tai vehnärieskoja
- 100 g tulista silmusalaattia
Kantarellitahna
- 1 dl kantarelleja
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 0.5 dl oliiviöljyä
- 0.5 dl tuoretta timjamia
- 0.5 dl tuoretta persiljaa
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus valkopippuria
- 1 kpl ripaus mustapippuria
Chilitahna
- 2 kpl punaista chiliä
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 0.5 dl oliiviöljyä
- 0.5 dl tuoretta persiljaa
- 1 kpl ripaus suolaa
Ohje
-
Valmista heti ensimmäisenä tahnat
-
Paista kanttarellit pannulla 1 tl oliiviöljyssä kunnes menettävät ylimääräiset nesteet. Mausta tinjamilla, valkopippurilla, mustapippurilla ja suolalla. Siirrä mortteliin tai mixeriin valkosipulin ja persiljan kanssa ja sekoita tahnaksi. Lisää oliiviöljy ja sekoita vielä hetken
-
Leikkaa chili pieneksi paloiksi. Lisää mortteliin valkosipulin, persiljan ja suolan kanssa. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Lisää oliiviöljy ja sekoita kunnolla
-
Paista makkarat grillissä
-
Lämmitä leipäset tai rieskat grillissä muutaman sekunnin per puoli
-
Levitä jokaisen leivän keskelle oma tahna. Aseta tahnan päälle kaksi makkaraa (chorizo). Aseta jokaisen leipäsen päälle täytteet ja taita hyvin varovasti kiinni
-
Kääri ympärille vähän foliota niin rullat pysyvät tiukasti kiinni ja on helppo syödä.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 250 g | |
---|---|---|
Energia | 1201 kJ / 289 kcal | 3003 kJ / 724 kcal |
Rasva | 22.4 g | 55.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 6.3 g | 15.8 g |
Hiilihydraatit | 12.1 g | 30.4 g |
- josta sokereita | 1 g | 2.6 g |
Proteiini | 10 g | 24 g |
Ravintokuitu | 2.7 g | 6.8 g |
Suola | 1.5 g | 3.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.