Valmista heti ensimmäisenä tahnat
Paista kanttarellit pannulla 1 tl oliiviöljyssä kunnes menettävät ylimääräiset nesteet. Mausta tinjamilla, valkopippurilla, mustapippurilla ja suolalla. Siirrä mortteliin tai mixeriin valkosipulin ja persiljan kanssa ja sekoita tahnaksi. Lisää oliiviöljy ja sekoita vielä hetken
Leikkaa chili pieneksi paloiksi. Lisää mortteliin valkosipulin, persiljan ja suolan kanssa. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Lisää oliiviöljy ja sekoita kunnolla
Paista makkarat grillissä
Lämmitä leipäset tai rieskat grillissä muutaman sekunnin per puoli
Levitä jokaisen leivän keskelle oma tahna. Aseta tahnan päälle kaksi makkaraa (chorizo). Aseta jokaisen leipäsen päälle täytteet ja taita hyvin varovasti kiinni
Kääri ympärille vähän foliota niin rullat pysyvät tiukasti kiinni ja on helppo syödä.