Siirry sisältöön
Marinadi ribseille

Marinadi ribseille

1

30min työaika + 30min kokonaisaika

Helppo

Liharuokaan saa hyvää vaihtelua erilaisilla marinadeilla. Tämä herkullinen marinadi sopii erityisesti , ribseille . Ota tämä mausteinen ja värikäs marinadi kokeiluun ja saat takuulla kiitosta koko pöytäseurueelta. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Marinadi ribseille
  • 1 kpl punasipulia
  • 0.5 dl fariinisokeria
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl 2–3 cm pala tuoretta inkivääriä
  • 0.5 dl appelsiinimehua
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 0.5 rkl dijon sinappia
  • 0.5 rkl worcestershire-kastiketta
  • 200 ml tomaattimurskaa

Ohje

Kuullota 1 pilkottu punasipuli öljyssä, lisää ½ dl fariinisokeria. Karamellisoi n. 5 min. Lisää 1 rkl tomaattisosetta ja kuullota vielä pari min.

Lisää hienonnettu valkosipulinkynsi, 2 cm pala inkivääriä ja ½ dl appelsiinin mehua, 1 rkl punaviinietikkaa, ½ rkl dijonsinappia, ½ rkl worcesterkastiketta ja 200 ml tomaattimurskaa.

Anna poreilla 10 min. Sekoita välillä. Soseuta kastike tasaiseksi sauvasekoittimella. Säilytä kylmässä.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 330 g
Energia 408 kJ / 96 kcal 1346 kJ / 317 kcal
Rasva 0.4 g 1.2 g
- josta tyydyttynyttä 0 g 0.1 g
Hiilihydraatit 22 g 72.6 g
- josta sokereita 20.2 g 66.5 g
Proteiini 1 g 4 g
Ravintokuitu 1.7 g 5.7 g
Suola 0.2 g 0.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle