Marinadi ribseille
1
30min työaika + 30min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Marinadi ribseille
- 1 kpl punasipulia
- 0.5 dl fariinisokeria
- 1 rkl tomaattisosetta
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 1 kpl 2–3 cm pala tuoretta inkivääriä
- 0.5 dl appelsiinimehua
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 0.5 rkl dijon sinappia
- 0.5 rkl worcestershire-kastiketta
- 200 ml tomaattimurskaa
Ohje
Kuullota 1 pilkottu punasipuli öljyssä, lisää ½ dl fariinisokeria. Karamellisoi n. 5 min. Lisää 1 rkl tomaattisosetta ja kuullota vielä pari min.
Lisää hienonnettu valkosipulinkynsi, 2 cm pala inkivääriä ja ½ dl appelsiinin mehua, 1 rkl punaviinietikkaa, ½ rkl dijonsinappia, ½ rkl worcesterkastiketta ja 200 ml tomaattimurskaa.
Anna poreilla 10 min. Sekoita välillä. Soseuta kastike tasaiseksi sauvasekoittimella. Säilytä kylmässä.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 330 g | |
---|---|---|
Energia | 408 kJ / 96 kcal | 1346 kJ / 317 kcal |
Rasva | 0.4 g | 1.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g | 0.1 g |
Hiilihydraatit | 22 g | 72.6 g |
- josta sokereita | 20.2 g | 66.5 g |
Proteiini | 1 g | 4 g |
Ravintokuitu | 1.7 g | 5.7 g |
Suola | 0.2 g | 0.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.