Marinadi ribseille

Marinadi ribseille 1

Liharuokaan saa hyvää vaihtelua erilaisilla marinadeilla. Tämä herkullinen marinadi sopii erityisesti ribseille. Ota tämä mausteinen ja värikäs marinadi kokeiluun ja saat takuulla kiitosta koko pöytäseurueelta. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

1

Ainekset

  • 1 punasipuli
  • 0.5 dl fariinisokeria
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 cm pala inkivääriä
  • 1 dl appelsiinimehua
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 0.5 rkl dijonsinappia
  • 0.5 rkl Worcestershire-kastiketta
  • 200 ml tomaattimurskaa

Tee näin

  1. Kuullota 1 pilkottu punasipuli öljyssä, lisää ½ dl fariinisokeria. Karamellisoi n. 5 min. Lisää 1 rkl tomaattisosetta ja kuullota vielä pari min.
  2. Lisää hienonnettu valkosipulinkynsi, 2 cm pala inkivääriä ja ½ dl appelsiinin mehua, 1 rkl punaviinietikkaa, ½ rkl dijonsinappia, ½ rkl worcesterkastiketta ja 200 ml tomaattimurskaa.
  3. Anna poreilla 10 min. Sekoita välillä. Soseuta kastike tasaiseksi sauvasekoittimella. Säilytä kylmässä.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä