Meetvursti-iturullat

Meetvursti-iturullat 1

Näiden ohutleipärullien täytteenä on meetvurstia ja ituja – kun haluat kokeilla jotain vähän erilaista. Meetvursti-iturullat ovat erinomaista tarjottavaa joko sellaisenaan pikkusuolaisena ja välipalana taikka lounaana salaatin kera. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4 30 min

Ainekset

  • 4 pehmeää ohutleipää
  • 100 g tuorejuustoa
  • 16 lehteä roomansalaattia
  • 1 pkt Voileipämeetvursti
  • 1 dl ituja

Meetvursti-iturullat — Ohje

  1. Levitä tuorejuusto ohutleivälle
  2. Laita päälle salaatinlehtiä, meetvurstit ja idut
  3. Rullaa leipä kääröksi ja tarjoa sellaisenaan pikkusuolaisena tai nauti välipalaksi tai lounaaksi salaatin kera.
Snellman-Tuotekehittaja_Tore

“Meetvurstin valmistus täällä Pietarsaaressa aloitettiin jo 50-luvulla, joten kyllä tässä alkaa melkoisen pitkät perinteet olla. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista nautaa ja possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit