Nakkipannukakku

Arvio 4 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
Nakkipannukakku

Nakkipannukakku sopii loistavasti hitaan launtaiaamun aamiaiselle tai pitkäksi venyvälle sunnuntaibrunssille. Nakkipannukakku valmistuu helposti myös iltapalaksi. Ku ite tekee -blogin Minna nautiskeli oman pannukakkunsa Kunnon kuorettomilla nakeilla ja revityllä mozzarellalla!

4

Ainekset

  • iso pkt Kunnon kuoreton nakkimakkara (560 g)
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl silputtua tuoretta persiljaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 2 rkl voita paistamiseen
  • kirsikkatomaatteja
  • lehtikaali
  • 2 rkl juustoraastetta
  • mozzarellaa
  • oliiviöljyä
  • tuoretta basilikaa

Tee näin

  1. Lämmitä uuni 225-asteiseksi ja laita uunin kestävä pannu lämpenemään keskitasolle. Sekoita taikinan aineet keskenään ja anna taikinan tekeytyä uunin lämmetessä. Kun pannu on kuuma, lisää sille voi, anna sulaa ja lisää taikina pannulle. Paista pannukakkua 15 minuuttia.
  2. Paista sillä välin Kunnon kuorettomat nakit. Poista lehtikaalista paksu ruoko ja sekoita lehtiin oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Kun pannukakku on paistunut 15 minuuttia, lisää päälle nakit ja ripottele päälle muutama lusikallinen juustoraastetta, lisää tomaatit ja lehtikaali. Paista pannukakkua vielä 10 minuuttia.
  3. Ota pannukakku pois uunista, revi päälle mozzarella juusto, pirskottele päälle oliiviöljyä ja ripaus mustapippuria.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä