Siirry sisältöön
Nakkipizza

Nakkipizza

Kunnon kuoreton nakki 280 g

3

15min työaika + 30min kokonaisaika

Helppo

Nakkipizza maistuu koko perheelle. Nakkipizza on näppärä vaihtoehto myös silloin, mikäli taikinaa ei ole aikaa tehdä itse tai haluaa vain muuten päästä hieman helpommalla ja oikaista pakastealtaan kautta. Ohjeessa on käytetty kolmea juustoa, mutta kyllä tähän riittää ihan vain juustoraaste. Tässä nopea nakkipizzan ohje.

Ainekset

  • 1 kpl Snellman Kunnon kuoreton nakki 280 g
  • 1 kpl tölkki tomaattipyreetä (70g)
  • 3 rkl ketsuppia
  • 1 rkl oreganoa
  • 0.3 kpl pakettia Kipparijuustoa
  • 0.5 dl parmesaani juustoa
  • 150 g juustoraastetta
  • 1 kpl ruistaikinalevy (pakaste)

Ohje

Pyöritä taikinalevy palloksi, käytä vähän ruisjauhoja ja kauli pyöreäksi ohueksi pohjaksi. Sekoita tomattipyree, ketsuppi ja oregano, levitä pohjalle.

Ripoittele päälle juustoraastetta, parmesan lastuja ja kippariviipaleita. Pilko nakit ja levitä päällimäiseksi.

Paista uunissa 220 asteen uunissa noin 10-15 minuuttia.

Vinkkejä

Kokeile myös herkullista jauhelihapizza-reseptiä!

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 325 g
Energia 1402 kJ / 337 kcal 4556 kJ / 1096 kcal
Rasva 24.4 g 79.4 g
- josta tyydyttynyttä 11.4 g 37.1 g
Hiilihydraatit 15.1 g 48.9 g
- josta sokereita 3.6 g 11.6 g
Proteiini 14 g 46 g
Ravintokuitu 2.6 g 8.4 g
Suola 1.1 g 3.7 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle