Naudan fileepihvi ja yrttivoi
4
15min työaika + 15min kokonaisaika
Helppo
Kunnon lihaa sen olla pitää. Liha kannattaa ottaa huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistusta, jotta pihvi on entistäkin maistuvampi. Herkullisen pihvin kylkeen on helppo itse myös valmistaa yrttivoi. Tämä annos sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Maistuvia herkkuhetkiä!
Ainekset
Naudan fileepihvi ja yrttivoi
Yrttivoi
- 50 g voita
- 1 dl tuoreita yrttejä silputtuna
Ohje
Naudan mureutettu ulkofileepihvi
Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Grillaa tai paista pannussa pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoile yrttivoin kera ja vaikka juustoperunoiden ja salaatin kera.
Yrttivoi
Ota voi lämpimään hetkeksi. Pilko tuoreita yrttejä ja sekoita pehmeään voihin. Laita tuorekelmulle ja kääri kelmu rullalle, kiristä päistä. Laita hetkeksi pakastimeen kovettumaan. Leikkaa viipaleita.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 150 g | |
---|---|---|
Energia | 825 kJ / 198 kcal | 1238 kJ / 296 kcal |
Rasva | 11.1 g | 16.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 6.1 g | 9.2 g |
Hiilihydraatit | 0.3 g | 0.4 g |
- josta sokereita | 0.2 g | 0.3 g |
Proteiini | 24 g | 36 g |
Ravintokuitu | 1.3 g | 2 g |
Suola | 0.2 g | 0.4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.