Siirry sisältöön
Nopeat ribsit ja grillattua vesimelonisalaattia

Nopeat ribsit ja grillattua vesimelonisalaattia

Maatiaispossun kypsä spare ribs BBQ n. 900 g

30min

4

Helppo

Välillä grillatessa haluaa päästä mahdollisimman helpolla, kuitenkin mausta tinkimättä! Grillattu vesimeloni-fetasalaatti kuuluu jo kesäruokien klassikoihin, eikä suotta – grillissä vesimelonin maku korostuu entisestään ja salaatti valmistuu ilman turhaa hifistelyä kaiken tasoisilta kokeilta. Raikkaan vesimelonisalaatin kaveriksi sopivat Snellmanin valmiiksi kypsät ribsit, jotka voi helposti lämmittää grillissä. Näillä onnistuminen on taattu! Tämän reseptin on tuottanut Satokausi.fi sivusto.

Ainekset

Grillattu vesimelonisalaatti
  • 200 g fetajuustoa
  • 500 g vesimelonia
  • 1 kpl ruukkua vihreää salaattia
  • tuoretta minttua
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
Lisäksi

Ohje

Leikkaa vesimeloni isoiksi, noin 1,5 cm paksuisiksi viipaleiksi, älä poista kuoria. Grillaa vesimelonikiekkoja kuumassa grillissä noin 1–2 minuuttia per puoli. Nosta grillistä ja anna jäähtyä hetki. Poista kuori ja leikkaa suupaloiksi.

Pese salaatti ja minttu ja asettele kulhoon. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Murusta joukkoon fetajuusto. Lisää grillatut vesimelonipalat ja sekoita.

Grillaa Snellman maatiaispossun spare ribsejä grillissä noin 5 minuuttia per puoli tai kunnes liha on täysin lämmennyt. Leikkaa paloiksi ja tarjoile raikkaan vesimelonisalaatin kera.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 350 g
Energia 826 kJ / 198 kcal 2890 kJ / 694 kcal
Rasva 14.2 g 49.8 g
- josta tyydyttynyttä 5 g 17.6 g
Hiilihydraatit 4.1 g 14.3 g
- josta sokereita 3.5 g 12.1 g
Proteiini 14 g 48 g
Ravintokuitu 0.4 g 1.3 g
Suola 1.5 g 5.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle