Nopeat ribsit ja grillattua vesimelonisalaattia
4
30min työaika | 30min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Grillattu vesimelonisalaatti
- 200 g fetajuustoa
- 500 g vesimelonia
- 1 kpl ruukkua vihreää salaattia
- tuoretta minttua
- 1 rkl oliiviöljyä
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Lisäksi
Ohje
Leikkaa vesimeloni isoiksi, noin 1,5 cm paksuisiksi viipaleiksi, älä poista kuoria. Grillaa vesimelonikiekkoja kuumassa grillissä noin 1–2 minuuttia per puoli. Nosta grillistä ja anna jäähtyä hetki. Poista kuori ja leikkaa suupaloiksi.
Pese salaatti ja minttu ja asettele kulhoon. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Murusta joukkoon fetajuusto. Lisää grillatut vesimelonipalat ja sekoita.
Grillaa Snellman maatiaispossun spare ribsejä grillissä noin 5 minuuttia per puoli tai kunnes liha on täysin lämmennyt. Leikkaa paloiksi ja tarjoile raikkaan vesimelonisalaatin kera.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 350 g | |
---|---|---|
Energia | 826 kJ / 198 kcal | 2890 kJ / 694 kcal |
Rasva | 14.2 g | 49.8 g |
- josta tyydyttynyttä | 5 g | 17.6 g |
Hiilihydraatit | 4.1 g | 14.3 g |
- josta sokereita | 3.5 g | 12.1 g |
Proteiini | 14 g | 48 g |
Ravintokuitu | 0.4 g | 1.3 g |
Suola | 1.5 g | 5.4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.