
Perinteinen makkarakastike
Kunnon kuoreton lenkki 450 g20min
4
Helppo
Ainekset
Perinteinen makkarakastike
- 0.5 kpl Snellman Kunnon kuoreton lenkki 450 g
- 1 kpl sipulia
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl tomaattipyrettä
- 2 dl vettä
- 1 kpl lihaliemikuutiota
Ohje
-
Pilko sipuli ja kuutioi makkara. Kuullota sipuli pannulla ja lisää makkarat, ruskista hetken.
-
Lisää jauhot makkaroiden joukkoon, anna jauhojen ruskistua.
-
Lisää vesi, tomaattipyree ja lihaliemikuutio. Anna kiehahtaa hetken välillä sekoittaen.
-
Tarjoile makkarakastike perunamuusin ja porkkanaraasteen kera.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 120 g | |
---|---|---|
Energia | 610 kJ / 146 kcal | 732 kJ / 176 kcal |
Rasva | 9.6 g | 11.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.6 g | 4.3 g |
Hiilihydraatit | 8.3 g | 10 g |
- josta sokereita | 1.4 g | 1.7 g |
Proteiini | 7 g | 8 g |
Ravintokuitu | 0.5 g | 0.6 g |
Suola | 1.8 g | 2.1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.