
Porilainen 2.0
Kunnon Koskenlaskija & cheddar grillimakkara 360 g35min (josta aktiivista 20min)
4
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Kunnon Koskenlaskija & cheddar grillimakkara 360 g
- 8 kpl isoa viipaletta hapanjuurileipää
- 4 rkl öljyä
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- 2 rkl sinappia
Karamellisoitu sipuli
- 2 kpl isoa sipulia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl fariinisokeria
- 0.3 tl suolaa
Avokado-tuorekurkkusalaatti
- 1 kpl avokadoa
- 0.5 kpl kurkkua
- 1 kpl limeä
- 0.5 kpl ruukkua tilliä
Ohje
-
Valmista karamellisoitu sipuli. Kuori ja suikaloi sipulit. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää sokeri ja jatka paistamista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Mausta suolalla.
-
Valmista avokado-tuorekurkkusalaatti. Halkaise avokado ja poista siemen. Koverra hedelmäliha lusikalla kulhoon ja soseuta se haarukalla. Halkaise lime ja purista mehu kulhoon. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna tilii. Yhdistä kaikki ainekset keskenään kulhossa ja sekoita tasaiseksi.
-
Leikkaa leipä viipaleiksi. Voitele leivät öljyllä molemmin puolin Grillaa leivät rapeiksi. Halkaise valkosipuli ja hiero valkosipulinkynttä rapeiden leipien pintaan. Pidä leivät lämpiminä.
-
Grillaa makkarat ja viipaloi ne vinottain siivuiksi.
-
Kokoa leivät. Sivele neljän leipäviipaleen pintaan hieman sinappia. Levitä leivän päälle avokado-kurkkusalaattia. Nosta päälle grillattu makkara ja karamellisoitua sipulia. Lisää leipä kanneksi.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 400 g | |
---|---|---|
Energia | 947 kJ / 227 kcal | 3786 kJ / 909 kcal |
Rasva | 12.6 g | 50.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.2 g | 12.9 g |
Hiilihydraatit | 18.3 g | 73.4 g |
- josta sokereita | 2.9 g | 11.6 g |
Proteiini | 7 g | 27 g |
Ravintokuitu | 5.7 g | 22.8 g |
Suola | 1 g | 4.2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.