Porsaan sisäfilee grillissä
6
50min kokonaisaika
Helppo
Porsaan sisäfilee valmistuu meheväksi grillissä. Tämä filee saa makunsa pintaan hierotuista mausteista. Lihan sopivasta kypsyydestä pitää huolta paistomittari, jonka ansiosta liha ei pääse paistumaan liian kuivaksi. Tarjoile grillattu porsaan sisäfilee esimerkiksi grillattujen kasvisten ja uusien perunoiden kera.
Ainekset
Porsaan sisäfilee grillissä
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun sisäfilee n. 690 g
- 1.5 tl suolaa
- yrttejä
Ohje
Ota filee huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta.
Poista fileen kalvot.
Hiero mausteita fileen pintaan, esim. suolaa ja yrttejä. Anna maustua hetken.
Laita lihaan paistomittari.
Grillaa fileeseen kaunis pinta, laske grillin lämpöä ja jatka grillausta välillä käännellen kunnes paistomittari näyttää 70°C.
Nosta filee pois ja kääri folioon, annan vetäytyä hetken.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 90 g | |
---|---|---|
Energia | 609 kJ / 144 kcal | 548 kJ / 130 kcal |
Rasva | 3.6 g | 3.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.8 g | 1.6 g |
Hiilihydraatit | 0 g | 0 g |
- josta sokereita | 0 g | 0 g |
Proteiini | 28 g | 25 g |
Ravintokuitu | 0 g | 0 g |
Suola | 1.8 g | 1.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.