Possuwokki
Maatiaispossun lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g1h
4
Helppo
Ainekset
Possuwokki
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g
 - 1 kpl pussia wokkivihanneksia
 - 2 dl kookosmaitoa
 - 5 kpl valkosipulin kynttä murskattuna
 - 0.5 dl soijakastiketta
 - 0.25 dl ruokosokeria
 - 0.75 tl inkivääriä
 - 0.5 dl öljyä
 - 1 kpl limeä
 - 0.5 kpl ruukkua korianteria
 
Ohje
- 
Leikkaa Maatiaspossun ohuen ohuet fileet kahteen osaan.
 - 
Sekoita ruokokidesokeri, soijakastike, inkivääri ja valkosipulimurska, kaada seos lihaviipaleiden päälle. Sekoita hyvin. Anna maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.
 - 
Kuumenna öljy wokkipannussa savuavan kuumaksi ja ruskista lihaviipaleet. Lisää kookosmaito pannuun, hauduta 5 minuuttia.
 - 
Lisää puolisulaneet wokkivihannekset ja jatka hauduttamista 5–10 minuuttia.
 - 
Mausta limestä puristetulla mehulla ja silputulla korianterilla. Nauti riisin tai nuudeleiden kera.
 
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 250 g | |
|---|---|---|
| Energia | 617 kJ / 148 kcal | 1541 kJ / 371 kcal | 
| Rasva | 10.3 g | 25.7 g | 
| - josta tyydyttynyttä | 4.5 g | 11.2 g | 
| Hiilihydraatit | 6.3 g | 15.8 g | 
| - josta sokereita | 4.8 g | 12.1 g | 
| Proteiini | 7 g | 19 g | 
| Ravintokuitu | 1.7 g | 4.3 g | 
| Suola | 1.1 g | 2.7 g | 
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
          
          
          