Possuwokki
4
1h työaika + 1h kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Possuwokki
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g
- 1 kpl pussia wokkivihanneksia
- 2 dl kookosmaitoa
- 5 kpl valkosipulin kynttä murskattuna
- 0.5 dl soijakastiketta
- 0.25 dl ruokosokeria
- 0.75 tl inkivääriä
- 0.5 dl öljyä
- 1 kpl limeä
- 0.5 kpl ruukkua korianteria
Ohje
Leikkaa Maatiaspossun ohuen ohuet fileet kahteen osaan.
Sekoita ruokokidesokeri, soijakastike, inkivääri ja valkosipulimurska, kaada seos lihaviipaleiden päälle. Sekoita hyvin. Anna maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.
Kuumenna öljy wokkipannussa savuavan kuumaksi ja ruskista lihaviipaleet. Lisää kookosmaito pannuun, hauduta 5 minuuttia.
Lisää puolisulaneet wokkivihannekset ja jatka hauduttamista 5–10 minuuttia.
Mausta limestä puristetulla mehulla ja silputulla korianterilla. Nauti riisin tai nuudeleiden kera.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 250 g | |
---|---|---|
Energia | 617 kJ / 148 kcal | 1541 kJ / 371 kcal |
Rasva | 10.3 g | 25.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.5 g | 11.2 g |
Hiilihydraatit | 6.3 g | 15.8 g |
- josta sokereita | 4.8 g | 12.1 g |
Proteiini | 7 g | 19 g |
Ravintokuitu | 1.7 g | 4.3 g |
Suola | 1.1 g | 2.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.