Siirry sisältöön
Possuwokki

Possuwokki

Maatiaispossun lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g

4

1h työaika + 1h kokonaisaika

Helppo

Wokki on herkullinen tapa yhdistää mehevän murea liha ja rapeat kasvikset. Tämä possuwokki on maultaan pehmeä kookosmaidon ansiosta. Possuwokki maistuu erinomaisesti esimerkiksi nuudeleiden tai riisin kanssa. Reseptissä käytetty liha on mureaa ja vähärasvaista, joka pilkottuna on hyvä valinta myös wokkeihin. Nopeasti kypsyvät pihvimme valmistetaan aina 100 % suomalaisesta gm-vapaasta ja pakastamattomasta lihasta. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu possuwokki-resepti, ole hyvä!

Ainekset

Possuwokki

Ohje

Leikkaa Maatiaspossun ohuen ohuet fileet kahteen osaan.

Sekoita ruokokidesokeri, soijakastike, inkivääri ja valkosipulimurska, kaada seos lihaviipaleiden päälle. Sekoita hyvin. Anna maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.

Kuumenna öljy wokkipannussa savuavan kuumaksi ja ruskista lihaviipaleet. Lisää kookosmaito pannuun, hauduta 5 minuuttia.

Lisää puolisulaneet wokkivihannekset ja jatka hauduttamista 5–10 minuuttia.

Mausta limestä puristetulla mehulla ja silputulla korianterilla. Nauti riisin tai nuudeleiden kera.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 250 g
Energia 617 kJ / 148 kcal 1541 kJ / 371 kcal
Rasva 10.3 g 25.7 g
- josta tyydyttynyttä 4.5 g 11.2 g
Hiilihydraatit 6.3 g 15.8 g
- josta sokereita 4.8 g 12.1 g
Proteiini 7 g 19 g
Ravintokuitu 1.7 g 4.3 g
Suola 1.1 g 2.7 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle