Possuwokki

Possuwokki

Wokki on herkullinen tapa yhdistää mehevän murea liha ja rapeat kasvikset. Possuwokkiin pehmeyttä tuo kookosmaito ja lisukkeena maistuu esimerkiksi nuudelit tai riisi. Reseptissä käytetty liha on mureaa ja vähärasvaista, joka pilkottuna on hyvä valinta myös wokkeihin. Nopeasti kypsyvät pihvimme valmistetaan aina 100 % suomalaisesta gm-vapaasta ja pakastamattomasta lihasta.

Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu wokkiresepti, ole hyvä!

4

Ainekset

  • 1 pkt Maatiaispossun lehtipihvi ulkofileestä
  • 0.25 dl ruokokidesokeria
  • 0.5 dl soijakastiketta
  • 0.75 tl inkivääriä
  • 5 valkosipulin kynttä murskattuna
  • 0.5 dl öljyä
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 1 ps (400–500 g) wokkivihanneksia, pakaste
  • 1 limeä
  • 0.5 ruukkua korianteria

Possuwokki — Ohje

  1. Leikkaa Maatiaspossun ohuen ohuet fileet kahteen osaan. Sekoita ruokokidesokeri, soijakastike, inkivääri ja valkosipulimurska, kaada seos lihaviipaleiden päälle. Sekoita hyvin. Anna maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.
  2. Kuumenna öljy wokkipannussa savuavan kuumaksi ja ruskista lihaviipaleet. Lisää kookosmaito pannuun, hauduta 5 minuuttia.
  3. Lisää puolisulaneet wokkivihannekset ja jatka hauduttamista 5–10 minuuttia. Mausta limestä puristetulla mehulla ja silputulla korianterilla. Nauti riisin tai nuudeleiden kera.

Vinkki!

Possuwokki reseptivideo:

Löydät videon myös Youtubesta!

Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit